Metin2 TR'de hileden banlanan hesap diğer hesapları etkiler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Metin2 TR'de hile kullandığım hesap ban yerse diğer kullanmadığım hesaplar da banlanıyor mu ve PC ban atılıyor mu? Aynı Valorant HWID ban sistemi gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hayır hocam olmuyor yeni hesapla devam edebiliyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
nadiren olsa da atıyorlar hocam, bana attıkları için biliyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kesin bilgimi çünkü orjinal hesaba sıfırdan başlayıp baya para yatırdın hwid gibi kalıcı pc banı yersem baya üzer aktif kullanıp ban yiyen varmı acaba?
hocam anlamadım şimdi , ban yediğin hesabın yeniden açılmasından mı bahsediyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
nadiren olsa da atıyorlar hocam, bana attıkları için biliyorum :D
bu arada attıkları banın içeriğini bilmiyorum, detaylandırmak gerekirse formatlayıp farklı hesaplarla yoluma baktım ama eski hesaplarıma giremiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pazar çarımda hileyi kullanmadığım halde ban yemiştim ben

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Atarlar kral bir kaç kez başka başka hesapların ban yerse bu sefer ip ban yersin yiyen arkadaşlarım oldu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Metin2 TR'de hile kullandığım hesap ban yerse diğer kullanmadığım hesaplar da banlanıyor mu ve PC ban atılıyor mu? Aynı Valorant HWID ban sistemi gibi.
Dostum ben metin piyasaya çıktığından beri sürekli hile arayışı içindeydim birçok hileyi denedim kullandım banlanan hesaplarım oldu ama çoğu 6 ay sonra açıldı mail ile dönüş aldım karakterlerim sağlamdı hiçbir eksik yoktu 2. de 1 yıl yemiştim 3. de ne oluyor bilmiyorum ban yemem çok uzun sürmüştü aylarca hileli oynamıştım ama SS alıp YouTube'a atanlar Metin2 forumlarında paylaşanlar oluyor kesinlikle kimsenin olmadığı bir yerlerde yapmanı tavsiye ediyorum. Ayrıca diğer hesaplarına bir şey olmuyor sadece hileyi kullandığın hesap ban yer eğer 2 hesabı 1 hileli hesapta kasarsan 2'si ban yer.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
mac ıp karakter hesap banı gibi seçenekler var çok ban yedim de sorun değil ip değişirsin mac de değişirsin ama karakter her türlü gider o yüzden bi depo hesabı yap brom.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum ben metin piyasaya çıktığından beri sürekli hile arayışı içindeydim birçok hileyi denedim kullandım banlanan hesaplarım oldu ama çoğu 6 ay sonra açıldı mail ile dönüş aldım karakterlerim sağlamdı hiçbir eksik yoktu 2. de 1 yıl yemiştim 3. de ne oluyor bilmiyorum ban yemem çok uzun sürmüştü aylarca hileli oynamıştım ama SS alıp YouTube'a atanlar Metin2 forumlarında paylaşanlar oluyor kesinlikle kimsenin olmadığı bir yerlerde yapmanı tavsiye ediyorum. Ayrıca diğer hesaplarına bir şey olmuyor sadece hileyi kullandığın hesap ban yer eğer 2 hesabı 1 hileli hesapta kasarsan 2'si ban yer.
sana denk gelmemiş hocam, benim diğer hesaplarımın ban yediği oldu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sana denk gelmemiş hocam, benim diğer hesaplarımın ban yediği oldu
Valla dediğim gibi hocam sürekli kullanıyordum kademeli olarak tek hesapta yedim ayrıca yan hesabı boostlarken ikisinin birden yediği oldu şuan forumdaki hileyi denemek için tekrar metin2 indirdim 3-4 gündür aktif olarak gece gündüz kullanıyorum bir şey olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Valla dediğim gibi hocam sürekli kullanıyordum kademeli olarak tek hesapta yedim ayrıca yan hesabı boostlarken ikisinin birden yediği oldu şuan forumdaki hileyi denemek için tekrar metin2 indirdim 3-4 gündür aktif olarak gece gündüz kullanıyorum bir şey olmadı
doğrudur, hileyi nası kullandığında önemli sanırım benim bazen abartılı kullandığım dönemler oldu. bide tersini söyleme nedenim sana karşı çıkmak değil yanlış anlaşılmasın, sadece arkadaş böyle bi ihtimalin olduğunu da bilsin diye söyledim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
doğrudur, hileyi nası kullandığında önemli sanırım benim bazen abartılı kullandığım dönemler oldu. bide tersini söyleme nedenim sana karşı çıkmak değil yanlış anlaşılmasın, sadece arkadaş böyle bi ihtimalin olduğunu da bilsin diye söyledim
yok hocam yanlış anlamadım her türlü fikre ve yoruma ihtiyacımız var objektif yaklaşmak için en iyisini yapmışsın :p <3

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
pc ne atmazlar yeni char acıp devam edebilirsin

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
etkilemez diye biliyorum ama yinede dene bence bi ona göre tetbirli ol

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
i got banned annd i didnt even use the cheat...

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile yapılan hesaba ban atar ancak bırde IP ban vardır buda zaten hesap bakmaksızın hem yapılan hesaba hemde IP nıze atılır normal suan da yasal olarak sadece kullandıgın hesap banlanır diğer hesaplarına atmaz ancak hile yaptığın zaman banlanırsan ve dosyaları duzeltmeden baska hesap la giriş yaparsan bu da hile açık olarak algılar ve o hesabada ban atma ihtimali olur dikkat etmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...