kesin bilgimi çünkü orjinal hesaba sıfırdan başlayıp baya para yatırdın hwid gibi kalıcı pc banı yersem baya üzer aktif kullanıp ban yiyen varmı acaba?hayır hocam olmuyor yeni hesapla devam edebiliyorsun
hocam anlamadım şimdi , ban yediğin hesabın yeniden açılmasından mı bahsediyorsun.kesin bilgimi çünkü orjinal hesaba sıfırdan başlayıp baya para yatırdın hwid gibi kalıcı pc banı yersem baya üzer aktif kullanıp ban yiyen varmı acaba?
Hiç bulaşma hileye bence para yatırdıysan sağları solları belli olmaz gmlerinkesin bilgimi çünkü orjinal hesaba sıfırdan başlayıp baya para yatırdın hwid gibi kalıcı pc banı yersem baya üzer aktif kullanıp ban yiyen varmı acaba?
bu arada attıkları banın içeriğini bilmiyorum, detaylandırmak gerekirse formatlayıp farklı hesaplarla yoluma baktım ama eski hesaplarıma giremiyorumnadiren olsa da atıyorlar hocam, bana attıkları için biliyorum![]()
Dostum ben metin piyasaya çıktığından beri sürekli hile arayışı içindeydim birçok hileyi denedim kullandım banlanan hesaplarım oldu ama çoğu 6 ay sonra açıldı mail ile dönüş aldım karakterlerim sağlamdı hiçbir eksik yoktu 2. de 1 yıl yemiştim 3. de ne oluyor bilmiyorum ban yemem çok uzun sürmüştü aylarca hileli oynamıştım ama SS alıp YouTube'a atanlar Metin2 forumlarında paylaşanlar oluyor kesinlikle kimsenin olmadığı bir yerlerde yapmanı tavsiye ediyorum. Ayrıca diğer hesaplarına bir şey olmuyor sadece hileyi kullandığın hesap ban yer eğer 2 hesabı 1 hileli hesapta kasarsan 2'si ban yer.Metin2 TR'de hile kullandığım hesap ban yerse diğer kullanmadığım hesaplar da banlanıyor mu ve PC ban atılıyor mu? Aynı Valorant HWID ban sistemi gibi.
sana denk gelmemiş hocam, benim diğer hesaplarımın ban yediği olduDostum ben metin piyasaya çıktığından beri sürekli hile arayışı içindeydim birçok hileyi denedim kullandım banlanan hesaplarım oldu ama çoğu 6 ay sonra açıldı mail ile dönüş aldım karakterlerim sağlamdı hiçbir eksik yoktu 2. de 1 yıl yemiştim 3. de ne oluyor bilmiyorum ban yemem çok uzun sürmüştü aylarca hileli oynamıştım ama SS alıp YouTube'a atanlar Metin2 forumlarında paylaşanlar oluyor kesinlikle kimsenin olmadığı bir yerlerde yapmanı tavsiye ediyorum. Ayrıca diğer hesaplarına bir şey olmuyor sadece hileyi kullandığın hesap ban yer eğer 2 hesabı 1 hileli hesapta kasarsan 2'si ban yer.
Valla dediğim gibi hocam sürekli kullanıyordum kademeli olarak tek hesapta yedim ayrıca yan hesabı boostlarken ikisinin birden yediği oldu şuan forumdaki hileyi denemek için tekrar metin2 indirdim 3-4 gündür aktif olarak gece gündüz kullanıyorum bir şey olmadısana denk gelmemiş hocam, benim diğer hesaplarımın ban yediği oldu
doğrudur, hileyi nası kullandığında önemli sanırım benim bazen abartılı kullandığım dönemler oldu. bide tersini söyleme nedenim sana karşı çıkmak değil yanlış anlaşılmasın, sadece arkadaş böyle bi ihtimalin olduğunu da bilsin diye söyledimValla dediğim gibi hocam sürekli kullanıyordum kademeli olarak tek hesapta yedim ayrıca yan hesabı boostlarken ikisinin birden yediği oldu şuan forumdaki hileyi denemek için tekrar metin2 indirdim 3-4 gündür aktif olarak gece gündüz kullanıyorum bir şey olmadı
yok hocam yanlış anlamadım her türlü fikre ve yoruma ihtiyacımız var objektif yaklaşmak için en iyisini yapmışsındoğrudur, hileyi nası kullandığında önemli sanırım benim bazen abartılı kullandığım dönemler oldu. bide tersini söyleme nedenim sana karşı çıkmak değil yanlış anlaşılmasın, sadece arkadaş böyle bi ihtimalin olduğunu da bilsin diye söyledim
etkilemez diye biliyorum ama yinede dene bence bi ona göre tetbirli olMetin2 TR'de hile kullandığım hesap ban yerse diğer kullanmadığım hesaplar da banlanıyor mu ve PC ban atılıyor mu? Aynı Valorant HWID ban sistemi gibi.