Metin2 TR'ye yatırım yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
merhaba, arkadaşlar metin2 tr yi en son 2010 da oynamıştım ve o tarihten kalan bi 50 level savaşçı hesabım var +9 dolu +9 zırh +9 abanoz küpe vs. vs. şimdi tekrar buldum o çarı efsane duygulandım fakat TR çok değişmiş 105 + karakter leveli falan gelmiş bir kaç kişiyle sohbet ettim herkes para yatıracaksan oyna yoksa hayatta gelişemezsin falan dedi uzun zamandır pvp serverlerini oynuyordum hard emek orta emek vs. ve çoğu sunucuya para yatırdım her girdiğim sunuca 1k 1.5k atıyordum serverin kralı olup sunucu kapanıyordu yada bitiyordu. şimdi asıl soru şu TR sunucusuna 1.5 k atsam nede olsa hiç kapanmıyor pvp'den alıcağım keyifi zevki tr den alabilir miyim ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba, arkadaşlar metin2 tr yi en son 2010 da oynamıştım ve o tarihten kalan bi 50 level savaşçı hesabım var +9 dolu +9 zırh +9 abanoz küpe vs. vs. şimdi tekrar buldum o çarı efsane duygulandım fakat TR çok değişmiş 105 + karakter leveli falan gelmiş bir kaç kişiyle sohbet ettim herkes para yatıracaksan oyna yoksa hayatta gelişemezsin falan dedi uzun zamandır pvp serverlerini oynuyordum hard emek orta emek vs. ve çoğu sunucuya para yatırdım her girdiğim sunuca 1k 1.5k atıyordum serverin kralı olup sunucu kapanıyordu yada bitiyordu. şimdi asıl soru şu TR sunucusuna 1.5 k atsam nede olsa hiç kapanmıyor pvp'den alıcağım keyifi zevki tr den alabilir miyim ?
Paranın gözünü Sevim alırsın ama diğer sunucular adi üstünde pvp

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Reis bence trde zevk almazsın eskisi gibi pvpler de anında kapanıyor fakat global bir server var aeldra diye 2 yıldır falan açık baya da aktif oyuncusu var yıllardır. Birkaç gün sonra aynı ekip yeni bir server açacak ona bak bence tutar iki haftada kapatmazlar serverı diğer serverlar gibi.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Pvp serverlara Para yatırmanı tavsiye etmem. TR içinde aynı şeyi söyleyebilirim ama para yatırmadan asla gelişemezsin adım bile atamazsın o seviyeye geldi. Zevk verirmi diyorsan bence Metin2 de asıl zevk veren oyuncu kitlesi,arkadaşların loncalar aktiviteler bunlar eskiden çok iyiydi şimdi hiçbiri kalmadı.

Üye
3 HİZMET YILI
Pvp ye 1.5 k atıyorsan buna 3-3.5 k atman gerekir ki bir zevk alman için zaten kalıcı server olduğu için gönlün rahat olursun çok az bi kayıp ile paranı geri alabilirsin. Yada uzun vadede verdiğinden daha fazlada alabilirsin.

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Pvp serverlara Para yatırmanı tavsiye etmem. TR içinde aynı şeyi söyleyebilirim ama para yatırmadan asla gelişemezsin adım bile atamazsın o seviyeye geldi. Zevk verirmi diyorsan bence Metin2 de asıl zevk veren oyuncu kitlesi,arkadaşların loncalar aktiviteler bunlar eskiden çok iyiydi şimdi hiçbiri kalmadı.
abimle beraber başladığımız sunucular açıldığı gün gündüzleri o geceleri ise ben aktif bir şekilde sürekli farm yapıp kasıyoruz ortak 1+1-- 2k atıyoruz ve serverin kralı oluyoruz her şey çok eğlenceli zevkli bir şekilde giderken dediğin gibi arkadaş ortamı loncamız vs. vs. sunucu bitiyor ve 1-2 ay sonra telefona mesaj geliyor yeni bi sunucu açılıyor +10000 online falan sıkıldık artık para atıcaksak tek 1 servere atalım diyoruz ama öyle bi server yok işte son çare tr gibi duruyor
Post automatically merged:

nesi zor mesela dostum biraz açar mısın konuyu ben akşam işten gelince farm yapmayı falan çok seviyorum yani sıkılmadan aralıksız 5-6 saat oynarım zor olan oyunları seviyorum

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eskisi gibi sarmıyor daha ama başarılar umarım bulursun :)
evet kankam gerçekten eski tadı tuzu yok ya 20 levelim az önce birisi yeni başladığımı görünce bir sürü item verdi yardım etti ve yere +6 çelik zırhlar falan atıyorlar eskiden çelik zırhlı adam görünce etrafında koşuyorduk :peepoCry:

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
pvp serverlere para atma bence ,tr de bitmiş geçen girdim adam akıllı online yok köylerde hile dolu tr eskisi gibi değil

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
biraz paraya dönmüş durumda 1.5k pek birşey yapamazsın ama takılmaya vakit geçirmeye dersen uygun olur

Üye
4 HİZMET YILI
Bi hevesle tekrar başladım, kalkmadan 8 saat oynadıktan sonra alt f4 attım. 8 saatlik bir zevkten sonra sildim. Yani cevabım herkes gibi olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...