Metin2 TR'ye yatırım yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pvp ye yapılmaz bence ya değmez kanka

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
vaktin varsa yapılır güzel para kazanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Metin2 halen neden oynanıyor anlamıyorum. Bence ona yatırım yapmak çok anlamsız.

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
pvp serverlere para atma bence ,tr de bitmiş geçen girdim adam akıllı online yok köylerde hile dolu tr eskisi gibi değil
bangjama sunucusu yeni olduğu için gayet aktif var ve piyasa gayet güzel
Post automatically merged:

biraz paraya dönmüş durumda 1.5k pek birşey yapamazsın ama takılmaya vakit geçirmeye dersen uygun olur
evet para yatırmadan hiç bir şey yapılmıyor şuan tr'de

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Getirisi olacaksa her türlü yapılır
yani sonuçta metin2 tr sunucusu hiç kapanmıyor ve bitmiyor itemci üzerinden ticareti yada başka bir yerlerden farm yapıp satabiliriz diye düşündüm pvp sunucularının bile ticareti yapılıyor tr nin neden yapılmasın mesela örnek ben çarı dizerken itemciden nakit olarak satın alıcam

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hiç bulaşmasan daha iyi derim hem eski zevki alamazsın hemde 1.5 k ile fazla birşey yapamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eskisi gibi olmaz ama knk zor yani yinede başarılar sen bilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
tr ye para yatırmanı önermem global sunucular var asla kapanmayan aeldra gibi oralara yatırıp karşılığını alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
reklam olacak ama phebia2 gel para at bin kat zevk verir sana

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bütün gün deli gibi oynayıp farm yapacaksan yatırım yapılır, yang sitelerinden güzel para kazanırsın.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
merhaba, arkadaşlar metin2 tr yi en son 2010 da oynamıştım ve o tarihten kalan bi 50 level savaşçı hesabım var +9 dolu +9 zırh +9 abanoz küpe vs. vs. şimdi tekrar buldum o çarı efsane duygulandım fakat TR çok değişmiş 105 + karakter leveli falan gelmiş bir kaç kişiyle sohbet ettim herkes para yatıracaksan oyna yoksa hayatta gelişemezsin falan dedi uzun zamandır pvp serverlerini oynuyordum hard emek orta emek vs. ve çoğu sunucuya para yatırdım her girdiğim sunuca 1k 1.5k atıyordum serverin kralı olup sunucu kapanıyordu yada bitiyordu. şimdi asıl soru şu TR sunucusuna 1.5 k atsam nede olsa hiç kapanmıyor pvp'den alıcağım keyifi zevki tr den alabilir miyim ?
Daha fazla yatırmak gerekir ama alırsın ve kapanmama garantisi var sunucuların , ben adam akıllı oynamamama rağmen arada atıyorum para ve giriyorum.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
metin 2 mi kaldı yatırma ben eskden oynuyodum bi süre sonra sıkıyo ama tabi sen bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
zor be kral yapılmaz yatırım filan bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...