Paranın gözünü Sevim alırsın ama diğer sunucular adi üstünde pvpmerhaba, arkadaşlar metin2 tr yi en son 2010 da oynamıştım ve o tarihten kalan bi 50 level savaşçı hesabım var +9 dolu +9 zırh +9 abanoz küpe vs. vs. şimdi tekrar buldum o çarı efsane duygulandım fakat TR çok değişmiş 105 + karakter leveli falan gelmiş bir kaç kişiyle sohbet ettim herkes para yatıracaksan oyna yoksa hayatta gelişemezsin falan dedi uzun zamandır pvp serverlerini oynuyordum hard emek orta emek vs. ve çoğu sunucuya para yatırdım her girdiğim sunuca 1k 1.5k atıyordum serverin kralı olup sunucu kapanıyordu yada bitiyordu. şimdi asıl soru şu TR sunucusuna 1.5 k atsam nede olsa hiç kapanmıyor pvp'den alıcağım keyifi zevki tr den alabilir miyim ?
Pvp serverlara Para yatırmanı tavsiye etmem. TR içinde aynı şeyi söyleyebilirim ama para yatırmadan asla gelişemezsin adım bile atamazsın o seviyeye geldi. Zevk verirmi diyorsan bence Metin2 de asıl zevk veren oyuncu kitlesi,arkadaşların loncalar aktiviteler bunlar eskiden çok iyiydi şimdi hiçbiri kalmadı.merhaba, arkadaşlar metin2 tr yi en son 2010 da oynamıştım ve o tarihten kalan bi 50 level savaşçı hesabım var +9 dolu +9 zırh +9 abanoz küpe vs. vs. şimdi tekrar buldum o çarı efsane duygulandım fakat TR çok değişmiş 105 + karakter leveli falan gelmiş bir kaç kişiyle sohbet ettim herkes para yatıracaksan oyna yoksa hayatta gelişemezsin falan dedi uzun zamandır pvp serverlerini oynuyordum hard emek orta emek vs. ve çoğu sunucuya para yatırdım her girdiğim sunuca 1k 1.5k atıyordum serverin kralı olup sunucu kapanıyordu yada bitiyordu. şimdi asıl soru şu TR sunucusuna 1.5 k atsam nede olsa hiç kapanmıyor pvp'den alıcağım keyifi zevki tr den alabilir miyim ?
abimle beraber başladığımız sunucular açıldığı gün gündüzleri o geceleri ise ben aktif bir şekilde sürekli farm yapıp kasıyoruz ortak 1+1-- 2k atıyoruz ve serverin kralı oluyoruz her şey çok eğlenceli zevkli bir şekilde giderken dediğin gibi arkadaş ortamı loncamız vs. vs. sunucu bitiyor ve 1-2 ay sonra telefona mesaj geliyor yeni bi sunucu açılıyor +10000 online falan sıkıldık artık para atıcaksak tek 1 servere atalım diyoruz ama öyle bi server yok işte son çare tr gibi duruyorPvp serverlara Para yatırmanı tavsiye etmem. TR içinde aynı şeyi söyleyebilirim ama para yatırmadan asla gelişemezsin adım bile atamazsın o seviyeye geldi. Zevk verirmi diyorsan bence Metin2 de asıl zevk veren oyuncu kitlesi,arkadaşların loncalar aktiviteler bunlar eskiden çok iyiydi şimdi hiçbiri kalmadı.
nesi zor mesela dostum biraz açar mısın konuyu ben akşam işten gelince farm yapmayı falan çok seviyorum yani sıkılmadan aralıksız 5-6 saat oynarım zor olan oyunları seviyorumzor knk bernce
evet kankam gerçekten eski tadı tuzu yok ya 20 levelim az önce birisi yeni başladığımı görünce bir sürü item verdi yardım etti ve yere +6 çelik zırhlar falan atıyorlar eskiden çelik zırhlı adam görünce etrafında koşuyordukEskisi gibi sarmıyor daha ama başarılar umarım bulursun
Gayet de hızlı çalışıyor ışık hızında internetin yavaş olabilir dostumbeyler sıte bıraz yavas calısıyo sankı hee
aynen öyle hacı ben yazıcağımı yazdım sana tavsiyepvp oynanırda tr oynanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?