en sağlam taktik bu işini görmeli sandık açmak istemiyorsan pazar kur gereksiz bir ürün koy ana char dan çekanladığım kadarıyla o parayı asıl hesabında kullanmak istiyorsun bunun için en çok giden sandıkları satın alıp tekrar pazar kurup satabilirsin kuytu bir yerde sandıkları yere atıp asıl hesabınla topla ve pazarını aç
hocam şaşırtıcı bi şekilde farklı pc farklı ip'den pickup yoluyla denedim onda bile ban yedimtrade ve Ip trafiği olan chardan direk ban yiyor
bende paralı bir hile ile tl kazanır mıyım diye bir dünya charla neler denedim tek çare anında nakit siteye satışhocam şaşırtıcı bi şekilde farklı pc farklı ip'den pickup yoluyla denedim onda bile ban yedim
aynen sanırım dertsiz tasasız en sağlam çözüm obende paralı bir hile ile tl kazanır mıyım diye bir dünya charla neler denedim tek çare anında nakit siteye satış
Hile ile kasılan yapıyorsan ban yediğinde kökten kazıyorlar seni ne pazar charın kalıyor ne de başka charın açıp kasmadığın chara kadar ban yiyorsunhocam benim bir tane pazar çarım var kastığım itemleri oraya atıyorum orada satıyorum para hep orada kalıyor eğer kullanmam gerekirse yine oradan alıp ana hesaba takasla veriyorum bu şekilde benim hesaplarım hiç ban yemedi bu kadar basit yada ben konuyu anlamadım
kastığın itemler hileyle mi kasıyosun? pazar çarına nasıl atıyosun?hocam benim bir tane pazar çarım var kastığım itemleri oraya atıyorum orada satıyorum para hep orada kalıyor eğer kullanmam gerekirse yine oradan alıp ana hesaba takasla veriyorum bu şekilde benim hesaplarım hiç ban yemedi bu kadar basit yada ben konuyu anlamadım
evet hile ile kasıyorum takas ile atıyorum pazar çarınakastığın itemler hileyle mi kasıyosun? pazar çarına nasıl atıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?