Mevzu Derin (E)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Öncelikle sadece seks amaçlı bir ilişki yaşayacaksan bakir olduğunu belli etme bence. :) Lakin sevdiğin birisi olur ve bu kişiyle yaşayacağın zaman bunu belirtmende hiçbir sakınca yok. Aksine sana puan kazandırabilir. :)

Diğer bir konu illa gerekli mi dersen elbette değil. Bu hatta öyle bir tabu ki bunu yıktığın zaman seks hayallerindeki konumdan bir yarış mücadelesine dönüyor. Şunu da yapmalıyım, şunu tavlarım vb. kendi içinde bir yarış mücadelesine dönüyor. Bunun yanı sıra evlilik sonrası ilişkiyi de karşıyım. Ne kadar sevsende yatakta tanımadığın birisiyle evlilik sonrası sürprizle karşılaşma ihtimalin her zaman mevcut. Bu sebeple ten uyumunu yakalamak adına kendini evliliğe saklama derim. :)

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle sadece seks amaçlı bir ilişki yaşayacaksan bakir olduğunu belli etme bence. :) Lakin sevdiğin birisi olur ve bu kişiyle yaşayacağın zaman bunu belirtmende hiçbir sakınca yok. Aksine sana puan kazandırabilir. :)

Diğer bir konu illa gerekli mi dersen elbette değil. Bu hatta öyle bir tabu ki bunu yıktığın zaman seks hayallerindeki konumdan bir yarış mücadelesine dönüyor. Şunu da yapmalıyım, şunu tavlarım vb. kendi içinde bir yarış mücadelesine dönüyor. Bunun yanı sıra evlilik sonrası ilişkiyi de karşıyım. Ne kadar sevsende yatakta tanımadığın birisiyle evlilik sonrası sürprizle karşılaşma ihtimalin her zaman mevcut. Bu sebeple ten uyumunu yakalamak adına kendini evliliğe saklama derim. :)
Şurada en mantıklı yorumu sen yapmışsın lan asjdsakldasjlkdaslkdas :mum:
Post automatically merged:

Bana beni anlatmışsın mk. Ben de bakirim ama inandığım kriterler yüzünden...
Valla kanka artık benim kriter mriter kalmadı yapmam lazım sjsjsjsj askere gideceğim askere gitmeden önce yapmam şart oldu artık jsjsjsjs ama artık yıkık değilim bir kızın elini tutmadım demem xd :thinkie:

Ben Sana Şöyle Özet Geçeyim ;

Şahsen Bende Bakirim Ama Pek Dert Etmiyorum Yada Şuan İhtiyaç Duymuyorum Tabi Herkesin Cinsel İhtiyaçları Farklıdır.

Knk Bunu Tecrübe Edebilirsin Parayla Dediğin Gibi Sevgili Olarak İstiyorsan Bir Kıza Yakınlaş Samimi Ol İlerde Sevgili Felan Olursa Zaten Gerisi Gelir Ama Tabi Bunu Günah Olarak Tarafıda Var O Kız İle Evlenmicen Ama Bakirliğini Alıcaksın Ve O Başkasıyla Evlediğinde Onun İçin Kötü Olucak Ama Sana Birşey Olmaz O Yüzden.

Para İle Çağır :d
Kanka amacım zaten tecrübe edinmek olay o zaten seneler boyunca kız arkadaşın olmayınca işte ne duruma düşüyoz mk aksjldslakdas

Parayla sexe karşıyım da hiç bi bi kız arkadaşın vermedi reyiz ^^
Sorsana hiç kız arkadaşın oldu mu diye? :cryangry::cryangry:

Üye
6 HİZMET YILI
aga ben akrep burcuyum baya istekliyim ergenlik zamanlarımda günde 10 postayı falan buluyordu misafirliğe gittiğimizde vb yerlerde olup olmadık yerlerde kalkıyor büyüyor bide :D saklayamıyorsunda biraz zorlanıyordum açıkcası ben bide rahat adamım pijama falan daha çok belli oluyordu buda baya sıkıntı yaratıyordu cenazelerde bile nerdeyse aklıma karı geliyordu ergenlik çok başka bişey agam ben ilk bakirliğimi 16 yaşımda bozdum

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aga ben akrep burcuyum baya istekliyim ergenlik zamanlarımda günde 10 postayı falan buluyordu misafirliğe gittiğimizde vb yerlerde olup olmadık yerlerde kalkıyor büyüyor bide :D saklayamıyorsunda biraz zorlanıyordum açıkcası ben bide rahat adamım pijama falan daha çok belli oluyordu buda baya sıkıntı yaratıyordu cenazelerde bile nerdeyse aklıma karı geliyordu ergenlik çok başka bişey agam ben ilk bakirliğimi 16 yaşımda bozdum
ben senden daha kötü durumdayım kanka sen gene şanslıymışsın...

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İlginç Bir konu :D :fastthink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...