Meyveler ve sebzeler neden insan vücuduna benzer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet biraz uzun zaman oldu ama gene bir şey aklıma takıldı.
Meyveler ve sebzeler neden insan vücuduna benzer?

Bu konu hakkında gerçekten araştırdım fakat kayda geçer bir SE bulamadım bu yüzden bu konu benim fikirlerim olacaktır.
Bence meyveler ve sebeler insan vücüduna benziyor olması bir kanıt niteliğinde olabilir neden mi şu yüzden bugün bile insan vücudunun tamamını bilmiyoruz eskiden hiçbir şey bilmiyorduk ve zaman zaman öğrenmeye başladık ve çok garip bir şey fark edildi meyveler insan vücuduna benziyor bizim o yıl öğrendiğimiz şeyi kaç yıl önce zaten benzeyen meyveler ve sebzeler varmış.

Bu o kadar büyük bir şeyki insanın gerçekten sorgulamasını sağlıyor burada şu anlatılmak isteniyor olabilir sizin anca keşfettiğiniz şeyi ben yüzyıllardır yanınızda tutuyordum. Bu insan vücudunun her şeyi meyvelere benziyor olması da ayrı bir büyüleyicilik insanın şunu sormaması normal mi bizim anca keşfettiğimiz şeyi bir yaratıcı kaç bin yıl önce yaratmış bu nasıl bir güç nasıl bir kudrettir nasıl bir ilimdir insan vücudu bu kadar sınırlıda değil her bir hücresinde her bir yerinde bir iş var bir olay var şu küçücük vücuda neler yapılmış kim bunu böyle düzenleyebilir kim yapabilir?

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Evet biraz uzun zaman oldu ama gene bir şey aklıma takıldı
meyeveler ve sebzeler neden insan vücuduna benzer
bu konu hakkında gerçekten araştırdım fakat kayda geçer bir şe bulamadım bu yüzden bu konu benim fikirlerim olucaktır
bence meyveler ve sebeler insan vücüduna benziyor olması bir kanıt niteliğinde olabilir nedenmi şu yüzden bugün bile insan vücudunun tamamını bilmiyoruz eskiden hiçbir şey bilmiyorduk ve zaman zaman öğrenmeye başladık ve çok garip bir şey fark edildi meyveler insan vücuduna benziyor bizim o yıl öğrendiğimiz şeyi kaç yıl önce zaten benzeyen meyveler ve sebzeler varmış bu o kadar büyük bir şeyki insanın gerçekten sorgulamasını sağlıyor burda şu anlatılmak isteniyor olabilir sizin anca keşfetdiğiniz şeyi ben yüzyıllardır yanınızda tutuyordum. Bu insan vücudunun herşeyi meyvelere benziyor olması da ayrı bir büyüleyicilik insanın şunu sormaması normalmi bizim anca keşfettiğimiz şeyi bir yaratıcı kaç bin yıl önce yaratmış bu nasıl bir güç nasıl bir kudrettir nasıl bir ilimdir insan vücudu bu kadar sınırlıda değil her bir hücresinde her bir yerinde bir iş var bir olay var şu küçücük vücuda neler yapılmış kim bunu böyle düzenleyebilir kim yapabilir.
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Yok be abi görünürde o kadar benzerlik yok bence.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hangi meyve benziyor abi organa :D
Avokado, ortadan ikiye kesildiğinde rahme benzer
Ortadan ikiye kesilmiş bir domates, tıpkı kalp gibi dört parçalı görünüyor
Üzümün, alveollere olan benzerliği
Ceviz küçük bir beyine benzer
Minik fasulyenin, böbreklere benzerliği
Zencefilin midemize olan benzerliği
Greyfurt, portakal ve limon göğüse benzer
Havuç dilimi insan gözüne benzer
Uzun tatlı patatesin pankreasa benzerliği
Mantarın kulağa benzerliği

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
allah öyle yaratmış diye öğrenmekten araştırmaktan kaçmak iyimiş abi dünya neden yuvarlak boş ver allah yaratmış abi güneş ne işe var boş ver allah yaratmış vardır bir bildiği
gördünmü bilmiyorum ama sende araştırmadan yazmışsın beden hangi organın neye benzedeiğini araştırmışım oadamın sorduğu sorunun cevabını bulmasamda araştırmışım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Organa benzeyen meyve örnek verebilirmisin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
benzediği organa iyi geldiğini iddia ediliyordu bir ara

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
allah yaratmışki bi hikmeti var cenabı allah olmayan insalara versin inşalah

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çoğu meyve veya sebzenin benzediği organa bi faydası var diye duymuştum ceviz in beyne sağladıgı fayda gibi yani yaradılış olarak herşeyin bi karşılıgı veya mantıklı bi sebebi oldunu düşünüyoruım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka senin gözler daha iyi görüyo heralde

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk tam bilmiyorum ama hangi organa yarıyorsa ona benzer diye duymuştum küçükken tabi küçüklükten bir bilgi olduğu için çok doğru sayılmaz örnek olarak ceviz zekaya iyi geliyor yani beyne benziyor gibi bişi işte bende tam bilmiyorum kesin öyledir demiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hangi meyce organa benziyor dostum pek bağdaştıramadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...