Hata : Login Failed { Çözümü : Kullanıcı adınızı Ve Şifrenizi Doğru Girmeniz Doğru Girmenize Rağmen Bu hatayı alıyorsanız Kullanıcı adınızda Veya Şifenizde Özel Karakter Bulunmaktadır ! < # $ gibi gibi Karakterleri Şifrenizde veya Kullanıcı adınızda Kullanmayınız..
}
Hata: Login Demenize Rağmen Time / Event Loglarınının Boş Olması. { Çözümü : Yok ! Forumumuzda İP Ban yemişsiniz Ve Açılana kadar Beklemelisiniz Bunun Ne zaman açılcagını Sadece Forum Kurucularımız Belirler. }
Hata : LMCN.exe Çalıştırılamadı NetFramework 4 Sürümünü Yükleyiniz { Çözümü : Hatada oldugu Gibi Bilgisayarınızda NetFramework 4 ve 4.5 Sürümü Yüklü Degildir Bunları Yüklerseniz Reklam onayı Sorunsuz Gelicektir. }
Hata : Error code 0x1D { Çözümü : Reklam Onayının Hiç Çalışmamasından Dolayı Login Dediginiz Zaman Çıkan bir hatadır
İndirerek Reklamı Onaylayarak Giriş Yapabilirsiniz }
Hata : Please Run Target Process { Çözümü : Config.ini Dosyasındaki Örnek : GFL=IDMan.exe Bu Yazdıgınız Programı Çalıştırmadınız Bu Programı Çalıştırdıktan Sonra Hatanız Gidecektir Yönetici Olarak Çalıştırınız }
Hata : Oyunum KASIYOR { Çözümü : Sistem Özelliklerinizin Çok Düşük olmadıgına Emin Olunuz ve MHLoaderden Login Butonuna 1 Kez Basınız 2 Kez Basarsanız ve 2 KEZ Login Success Der ise Oyununuz Kasacaktır! }
Hata : Please Run as administrator { Çözümü : MHLoaderi Yönetici Olarak Çalıştırınız Hata Gidecektir.. }
Hata : Please Run as administrator Target { Çözümü : Config.ini Dosyasına Ayarladıgımız Örnek : GFL=IDMan.exe Yönetici Olarak Çalıştırınız Hata Gidecektir.. }
Hata : Time / Event Kısmında : Your Hardware id was Banned From Server Fuck of Bitches Yazıyor { Çözümü : Yok ! Forum Kurucuları Tarafından HWİD Ban Yemişsiniz Ve Hileye Giriş İzniniz Bulunmamaktadır !! }
Aklıma Gelen Hatalar Bunlar Sizde Çözümleri İletin Konuyu Güncelleyelim Ve Hatalarınızıda Yardım Kategorisine Konu açarak İletin! İyi Forumlar..
Admin benim ki o hatalardan hiçbiri deyil benim hatam ;
Her şey tamam Logine basıyorum Login Succes Yapıyor wolfteama oyunu başlat dediğimde O hile öyle kalıyor hiçbir tepki vermiyorr :huh: :huh: :huh: :huh: :exclamation: :exclamation: