Onaylı Üye
Valla ben yıllardır operacıyım ve herkese öneriyorum
tabiki opera gx microsoft edge çokkötü halaArkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.
edge kullanıyorum bence tarayıcıların çok bi farkı yok sana kalmışArkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.
kanka postu attıktan bir gün sonra opera gx'e geçiş yaptım bariz fark var ya.edge kullanıyorum bence tarayıcıların çok bi farkı yok sana kalmış
Chrome kullanmama sebebiniz nedir ?Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.
En son 5 yıl önce kullanmıştım sanırsam o zamanlar biraz yavaş kalıyordu diğer browserlara göre ele alınır bir sebeb yok aslındaChrome kullanmama sebebiniz nedir ?
opera ram daha çok kullanıyor hocam edge daha iyiArkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.