Onaylı Üye
Opera GX candır hızlı ve baya kullanışlı
bence brave kullan brave en iyisiArkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.
bende opera gx kullanıyorum çok pratik ve güzel arayüzü var kullanmanı ısrarla tavsiye ederimArkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.
Opera GX özellikler olarak çok iyi düşünülmüş bir tarayıcıArkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar tarayıcı olarak yıllardır microsoft edge kullanıyorum fakat şuanda aklımda operaya geçme gibi fikir var sizler ne kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.