Midnight banlatıyor olabilir dikkat edin

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
1 aylık Midnight key aldım, kullanıyorum. Dün geceki güncellemeden sonra girdiğim ilk maçta ban yedim. Ondan önce oyun bozancılık uyarısı aldım, ama hileci tespit edildi ekranı falan geldi. Yüksek ihtimalle oyun bozancılıktan oldu ama yine de dikkat edin, semirage çok oynamayın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Midnight ile alakalı oldugunu sanmıyorum, keza ben de midnight ile legit oynuyorum. Bu zamana kadar sorun çıkarmadı ban vs. bence sizden kaynaklı bir durum var. Oyunbozanlık cezasını çok kez alır mıydınız gün içinde?

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hayır sadece 1 kere aldım ondan sonrada günceleme geldi sonra bi maça girdim rakip hile bende semirage cfg geçtim maçın bitimine doğru hileci tespit edildi ekranı geldi osırada arkadaşımla konuşuyodum hemen rakip ban yedi kesnin botlar dedim 20 saat bekleme ekranıyla karşılaştım

eyer ban yediriyosa bi süre ara verip compkiller falan alıp hvh atıcam

legit ban yedirmez ama herhalde ben semirage oynadım

dediğim gibi en kötü compkiller alırım legit oynayarak kasarım hesap sonra hvh

1 saat sonra geri deniycem yine ban yersim :(

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
1.5 ay öncesine kadar midnight ile oynadım bıraktım hesabımda problem yok. Şu an farklı kernel seviyesinde bir ürüne geçiş yaptım. Memnun olmadığım için değil farklı bir şey denemek için aldım.

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence duvardan vurmayı kapalı tuttuktan sonra problem yaşamazsın zamanında bende Midnight kullandım duvardan vurmayı hiç açmadım ve 1 kere bile ban görmedim.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
zaten legit oynasam ban yemem adamlar köklüyo bende her halda fazla kill aldığım için atılan otomatikbir ban

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Midnight ile alakalı oldugunu sanmıyorum, keza ben de midnight ile legit oynuyorum. Bu zamana kadar sorun çıkarmadı ban vs. bence sizden kaynaklı bir durum var. Oyunbozanlık cezasını çok kez alır mıydınız gün içinde?
Ne zamandır midnight kullanıcısısın ve ban yemedin , bende bugün aldım legit oynuyorum paso.