Oyun kulaklıgı degil kullandıgın kulaklık samsung'un orjinal telefon kulaklıgı 2 yildir kullanıyom pek mikrofonunu kullanmadım ama şu an bozuldu galiba çalışmıyor bu mümkün mü ve tamir falan edebilirmiyim?
Dostum yenisini almanı öneririm mikrofon tamirine değmez gerçektenOyun kulaklıgı degil kullandıgın kulaklık samsung'un orjinal telefon kulaklıgı 2 yildir kullanıyom pek mikrofonunu kullanmadım ama şu an bozuldu galiba çalışmıyor bu mümkün mü ve tamir falan edebilirmiyim?
aga sadece pc oynarken degil adam yolda telefonla konusmak istese mikrofonla mı gezsinkanka gıt masa mıkrofonu al pc marketlerde satılıyo 20 lıramı ne seste guzel olyo ya
ozaman gıdıcek yenı kulaklık alıcak kankaaga sadece pc oynarken degil adam yolda telefonla konusmak istese mikrofonla mı gezsin![]()
boyle dusunmemistim haklisinaga sadece pc oynarken degil adam yolda telefonla konusmak istese mikrofonla mı gezsin![]()
Boynuna takıp geziyormuş :SDF:ÇDASboyle dusunmemistim haklisin
ahaahhahaha guzeldı guldum bunaBoynuna takıp geziyormuş :SDF:ÇDAS
hahaa cok mantikli bende oyle yapmaliyim hemenBoynuna takıp geziyormuş :SDF:ÇDAS
işte fesaret işte mertlikahaahhahaha guzeldı guldum buna![]()
Boynuna as kanka öyle gezhahaa cok mantikli bende oyle yapmaliyim hemen
Boynuna as kanka öyle gezhahaa cok mantikli bende oyle yapmaliyim hemen
Nerde bızım tomestoslar nerde ne kadar persıl varsaaişte fesaret işte mertlik
tmm knk hemenişte fesaret işte mertlik
Post automatically merged:
Boynuna as kanka öyle gez
Post automatically merged:
Boynuna as kanka öyle gez
Ellerimizde çikolatalar püskevitlerrNerde bızım tomestoslar nerde ne kadar persıl varsaa![]()