Çözüldü Mikrafon bozulur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyun kulaklıgı degil kullandıgın kulaklık samsung'un orjinal telefon kulaklıgı 2 yildir kullanıyom pek mikrofonunu kullanmadım ama şu an bozuldu galiba çalışmıyor bu mümkün mü ve tamir falan edebilirmiyim?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Telefon kulaklıkları malesef çok hassas çok ufak bir darbede bile şansınız yoksa bozulabiliyor ve tamiri mümkün olmayabiliyor. Benim size marka olarak önerim Sennheiser gerçekten çok kaliteli.

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "idrisccan, post: 2839181, member: 1844737"]
Гарнитура не является игровой гарнитурой. Я использую оригинальную телефонную гарнитуру Samsung в течение 2 лет. Я не использовала большую часть микрофона, но сейчас она сломана. Она не работает. Возможно ли это и можно ли ее починить?
[/ QUOTE]ее можно починить но лучше купить новый
Post automatically merged:

[QUOTE = "idrisccan, post: 2839181, member: 1844737"]
Гарнитура не является игровой гарнитурой. Я использую оригинальную телефонную гарнитуру Samsung в течение 2 лет. Я не использовала большую часть микрофона, но сейчас она сломана. Она не работает. Возможно ли это и можно ли ее починить?
[/ QUOTE]
но можнои сдать в ремонт

[QUOTE = "Богдандавид, должность: 2841542, участник: 2227272"]
К сожалению, телефонные гарнитуры могут быть повреждены, если они не имеют возможности, даже если они очень чувствительны или даже небольшой удар, и ремонт может быть невозможным. Мое предложение вам как бренда Sennheiser действительно высокое качество.
[/ QUOTE]
в

[QUOTE = "Богдандавид, должность: 2841542, участник: 2227272"]
К сожалению, телефонные гарнитуры могут быть повреждены, если они не имеют возможности, даже если они очень чувствительны или даже небольшой удар, и ремонт может быть невозможным. Мое предложение вам как бренда Sennheiser действительно высокое качество.
[/ QUOTE]
ысыв

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
üzgünüm ama tamir ettiremezsin o tek kullanımlık gibi bişey ben daha önce de böyle kulaklıklar kullandım ufacık darbelerde bozulabiliyor

Üye
5 HİZMET YILI
tamir etmen imkansız bir kere bozuldu mu daha olmuyor bende 2 kere falan bozdum samsung kulaklıklarını olmuyor bir daha tamir

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Mikrofonun bozulması mümkündür ve tamiri zordur yaptırman imkansızdır yeni bir kulaklık alman senin için en iyi tercihtir. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...