19 Haz 2019 #1 Conqueror C csgosupreme Süper Üye Katılım 14 Ağu 2018 Mesajlar 1,480 Tepki puanı 855 Ödüller 8 Yaş 34 7 HİZMET YILI Arkadaşlar Mikrafon benim sesimi degılde youtube veya pc dekı her hangı bı sesı algılayıp karsıya iletiyor benim sesimi algılamıyor ?
Arkadaşlar Mikrafon benim sesimi degılde youtube veya pc dekı her hangı bı sesı algılayıp karsıya iletiyor benim sesimi algılamıyor ?
19 Haz 2019 #2 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Knk streoyu açmışsın ses ayarlarından kapat
19 Haz 2019 Yasaklandı #3 Marvel-S M No System Safe Banlı Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 551 Tepki puanı 114 Yaş 26 10 HİZMET YILI Redrizonn' Alıntı: Knk streoyu açmışsın ses ayarlarından kapat Ekli dosyayı görüntüle 21724 Genişletmek için tıklayın ... Bir Tek O Değil Aygıt Yöneticisinde Fazladan Bir Ses Driver Varsa Kaldır.
Redrizonn' Alıntı: Knk streoyu açmışsın ses ayarlarından kapat Ekli dosyayı görüntüle 21724 Genişletmek için tıklayın ... Bir Tek O Değil Aygıt Yöneticisinde Fazladan Bir Ses Driver Varsa Kaldır.
19 Haz 2019 #4 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI Luci bak kardeşim dc de millet beni sen sanıyor ayıp
20 Haz 2019 Konuyu başlatan #5 Conqueror C csgosupreme Süper Üye Katılım 14 Ağu 2018 Mesajlar 1,480 Tepki puanı 855 Ödüller 8 Yaş 34 7 HİZMET YILI |Lucifer|' Alıntı: Luci bak kardeşim dc de millet beni sen sanıyor ayıp Genişletmek için tıklayın ... kardeşim sonradan gelmıssın bıde bana boyle dıyorsun ? dc de adını degıstır ozaman kardeşim kim sanıyormus
|Lucifer|' Alıntı: Luci bak kardeşim dc de millet beni sen sanıyor ayıp Genişletmek için tıklayın ... kardeşim sonradan gelmıssın bıde bana boyle dıyorsun ? dc de adını degıstır ozaman kardeşim kim sanıyormus
20 Haz 2019 #6 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI |Lucifer|' Alıntı: Luci bak kardeşim dc de millet beni sen sanıyor ayıp Genişletmek için tıklayın ... Knk ben bu adamı tanıdıgımdan berı boyle sen yenı geldın
|Lucifer|' Alıntı: Luci bak kardeşim dc de millet beni sen sanıyor ayıp Genişletmek için tıklayın ... Knk ben bu adamı tanıdıgımdan berı boyle sen yenı geldın
20 Haz 2019 #7 |Lucifer| L Genel Uzman Üye Katılım 11 Haz 2019 Mesajlar 156 Tepki puanı 34 6 HİZMET YILI csgosupreme' Alıntı: kardeşim sonradan gelmıssın bıde bana boyle dıyorsun ? dc de adını degıstır ozaman kardeşim kim sanıyormus Genişletmek için tıklayın ... Sana gerekli cevapları verdim güzel kardeşim Redrizonn' Alıntı: Knk ben bu adamı tanıdıgımdan berı boyle sen yenı geldın Genişletmek için tıklayın ... Forumda eski kapanan hesaplarım vb gerçi bahanem bu degil kapanmasa bile pek dost canlısı değilim konuyu özetlemek gerekirse arkadaşı ne zaman tanıdığını bilemem ama forumda kişiden dsha eskiyim
csgosupreme' Alıntı: kardeşim sonradan gelmıssın bıde bana boyle dıyorsun ? dc de adını degıstır ozaman kardeşim kim sanıyormus Genişletmek için tıklayın ... Sana gerekli cevapları verdim güzel kardeşim Redrizonn' Alıntı: Knk ben bu adamı tanıdıgımdan berı boyle sen yenı geldın Genişletmek için tıklayın ... Forumda eski kapanan hesaplarım vb gerçi bahanem bu degil kapanmasa bile pek dost canlısı değilim konuyu özetlemek gerekirse arkadaşı ne zaman tanıdığını bilemem ama forumda kişiden dsha eskiyim