Mikrofon sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar mikrofonda sesim çok kötü geliyor diye kulaklıkta problem olduğunu düşündüm hep. Bugün gittim 650 lira Jbl kulaklık aldım ancak sesim düzelmedi. Kulaklığı telefonda vs. kullandığım zaman sesim gayet güzel. Bilgisayarda hangi kulaklığı takarsam takayım sesim çok kötü gidiyor. Sizce sebebi ne olabilir ?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bluetooth üzerinden bağlanıyorsanız çok stabil bir bağlantı alamayabilirsiniz.

Kablolu bağlanıyorsanız bilgisayarınızın jack girişlerinde sıkıntı olabilir bu sorunı harici bir ses kartı alıp takarak çözebilirsiniz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarın jak girişiyle biraz oyna bendede oluyor ara sıra kablonun belli bir yeri var oraya getirince ses güzel gidiyor

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar mikrofon kulaklıkta aynı girişten takıyorum yani ses gayet güzel girişte bir sorun olsa gelen seste de sorun olmaz mı ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran Alıntısı331.PNG

dostum realtek kullanıyorsan buradaki mikrofon ses ayarını stabil tutmanı öneririm aksi halde çok cızırtılı bir ses duyarsın senin sorununda bundan kaynaklı olabilir kulaklığı yeni aldım diyorsun muhetemelen ses ayarlarında bir sıkıntı vardır

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
jak girişlerine bi bak olmuyorsa driver falan varsa onları yükle oda olmazsa mik sıkıntılı knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...