Millenicom vs TurkNet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba,
Superonline ADSL hizmetinde Turk Telekomun bakır altyapısı kullanılmakta. Yani aslında senin memnun olduğun hizmeti sana Superonline değil Turk Telekom veriyor. Şuan senin için muamma olan Superonline'ın fiber altyapısının kalitesi olacaktır. Bölgende S/O fiber altyapı kullanan bir tanıdığın varsa ondan öğrenmen lazım.
Ancak tavsiyem Turk Telekom fiber altyapıda üzmeyeceği yönünde. Hele ki bakır altyapıda bile memnunsan. 75 Mbps denir 50 alırsın (belki!) ama alacağın hizmet, teknik destek ve sonraki altyapı geliştirmeleri belli bir stabilitede olur.

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dostum kesinlikle Turknet derim millenicom kullanmışlığım olmasa da 1000 megabit hız ve kotasız internet veriyor Turknet (altyapı varsa 1000 megabit) .D cevap zaten belli benim için

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Türkneti Tercih Ederim Şuan Bende Kullanıyorum taavütsüz olma yanı çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
50mgb 2 yıllık türknet kullanıcısı olarak o kadar memnunum ki anlatamam. Tek kötü yanı taahüt olmadığı için fiyatı kafalarına göre arttırıyorlar. Ona da şöyle bi alternatif çözüm getirmişler, 10 aylık faturayı peşin olarak yatırabiliyorsunuz. Müşteri temsilcisine gelecek olursak gerçekten hiç ihtiyacım olmadı çünki nerdeyse hiç arıza yaşamadım. Türknet kesinlikle tavsiye edilir. İyi Forumlar...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Türknet altyapı varsa kesinlikle türkneti öneririm oyun için çok iyi

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kesinlikle türk net bulunduğun bölgeye göre altyapı olmaya bilir ama genellikle oluyor ve türknet bildiğimiz gibi çok kalietli

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ping açısından gibirneti öneririm en düşük ping değerine sahip internet firması düzenli olarak 4-5 aydır kullanıyorum bir problem görmedim ve turknetin fiyatına göre çok ucuz en ucuzu aslında 110 lira şu an güncel fiyatı boş ver turknete para vermene gerek yok o kadar gigafiber yoksa al gibirneti kullan kafan rahat olsun

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
millenicom kullandım çok pişman oldum süründüm turknete geç rahatına bak

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben türknet kullanmıştım gayet iyidi memnundum öneririm diğer firmayı bilmiyorum ama onun hakkında da bilenlere danışman iyi olur belki daha iyi olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
TurkNet i think is better in my opinion

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, şu an 16 Mbps Superonline ADSL kullanıyorum ama yakında taahhütüm bitiyor sonunda. TurkNet'e ya da Millenicom'a geçmeyi planlıyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? TurkNet'te Türk Telekom altyapısı var, 170 TL 75Mbps destekliyor adresim en fazla. VDSL Millenicom da ise Superonline altyapısı, 100 Mbps fiber veriyor. Adresimde Superonline fiberin olup olmadığını bilmiyorum ama şu anlık ve o da 170 TL.

Benim buradaki sorum ise Superonline altyapısından memnun olmam yani Superonline'de bu zamana kadar çok fazla internet kesintisi yaşamadım. Üstüne ping değerlerim genel itibarıyla çok iyiydi. LoL'de 11 ms diğer online oyunlarda 30-60 arası alıyordum oyundan oyuna değişmekle beraber. Şimdi TurkNet'e geçersem Türk Telekom altyapısından emin değilim. Bir de hangisinin müşteri hizmetleri daha verimli? Bilmiyorum, siz hangisini önerirsiniz? Millenicom mu TurkNet mi tercih edilmeli?
Hocam millenicom kullanıyorum iptal etmek istedim türknete geçmek için cayma bedeli çıkardılar tahhütsüz diyor ama inanma
+
100 MB internet alıyorsun ama 100mb gelmiyor altyapım 72 mb 72 mb de vermiyolar 10mb veriyolar tercih etmem

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
turknetin hızı kimsede yok

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
evet türknet daha iyi de herifler %65 zam yaptı 170tl iken 250ye çıktı 260tlye superonline fiber var onu alırım daha iyi :d tam interneti değiştireceğim zaman geldi bu zam hiç iyi olmadı sağlık olsun maddi olarak millenicom daha uygun şu an mecburen ona geçeceğim gibi duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Millenicom tercih et ve mutlaka 12 yada 24 ay taahhüt yap çok uyguna gelir, taahhütsüzler 3 ayda bir zamlanıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence türknet daha kaliteli işler yapan bir firma

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
milennicom kötü ya türknet altyapısı varsa net türknet der geçerim
Post automatically merged:

milennicom kötü ya türknet altyapısı varsa net türknet der geçerim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
en çok hız veren hangisi ise onu dene taahhüt yapmazsan sıkıntı çıkmaz.

Üye
3 HİZMET YILI
hangi firma önemli olduğu değil önemli olan hangisinin alt yapısı var hangi alt yapı iyi bunu düşünmen lazım

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Milenicom iyidir ama Turk telekomdan devam et sımdı ılerıde bır daha ınternet fıyatları zamlanıp zamlanmayacağı belli olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...