Millenicom vs TurkNet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hocam en sık kullanılan ve bilineni türknet. hız açısından popülasyon açısından türknet daha önde gelir. önerim türknet'ten yana.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Mileni önermem bunun için en kötü şikayet siteleri var orayı kontrol edersen nedemek istediğimi anlarsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ikisini de kullandım lakin para konusunda milenciom kalite konusunda turknet. derim adı bilinmiyor milenciomun ama o da iyi.

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
türkneti öneriyorum hem hızlı hemde sorunsuz 2 yıldır kullanıyorum ayda 300tl ama değiyor diğer sağlayıcılar gibi ilgisizde değiller

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kesinlikle direk türknet hic kararsız bile kalmayın yani

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İkisinide iki farklı şehirde deneyimledim. Benim deneyimlerimde bir fark yoktu ikiside iyiydi ama sen kendi bölgen özelinde bir değerlendir ve karar ver.

Üye
2 HİZMET YILI
Bir süre milleni hızı felan gayet güzeldi ama müşteri hizmetlerine asla ulaşamıyorsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
millenicom reklam anlamında yetersiz türknete karşı o yüzden bilinmiyor sanırsam ben kullanıcısıyım 1.5 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım ayrıca türknete son zamla birlikte fatura fiyatı baya arttı diye biliyorum ama yanlıs olmasın

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben türknet kullandım tamamen pişman oldum 3 ay internetsiz kaldım yapamadılar iptal ettirdim tabi para ödemedim türktekom geçiş yaptım adamlar geldiler bağladılar kopma vb yaşamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...