build nasıl oluyor reisArkadaslarim ile bir serverim var ve serverde auto build yapmak istiyorum servere hic bir plugin mod vs. kurmadan sadece kendim hile vb. kullanarak yapabilir miyim?
olmuyor diye biliyorum ama modlar ile halledebilirsinArkadaslarim ile bir serverim var ve serverde auto build yapmak istiyorum servere hic bir plugin mod vs. kurmadan sadece kendim hile vb. kullanarak yapabilir miyim?
hocam hile değilde mod kursan kendine daha iyi olabilir cok işlevli bir mod var litematica - shematic diye gir bi bak derim kendine eklesen yeter servere eklemene gerek yokArkadaslarim ile bir serverim var ve serverde auto build yapmak istiyorum servere hic bir plugin mod vs. kurmadan sadece kendim hile vb. kullanarak yapabilir miyim?
ÇOK ZorArkadaslarim ile bir serverim var ve serverde auto build yapmak istiyorum servere hic bir plugin mod vs. kurmadan sadece kendim hile vb. kullanarak yapabilir miyim?
neresi zor broÇOK Zor
bu arada burada bahsettiğim mod kurma olayı servere değil bilginiz yoksa diye açıklayayım kendinize kuruyorsun serverde de çalışıyor o yüzden bazı serverlere forge kuruluyken giremiyorsunuz hile yapmayasınız diye bi nevi hile gibi oluyor....bariton kullanıyordum ben eskiden çok güzel bi mod istediğin yere otomatik gitmesini felan sağlayabiliyorsun istediğin madeni kazmasını felan yada şemasını eklediğin buildi otomatik yapmasınıtürkçe kaynaklar da var ama yarım yamalak anlatılıyor biraz araştırıp uğraşırsan halledersin
hatırladığım kadarıyla bariton ile schematic uyumlu modlar felan ikisini ayrı ayrı kullanabiliyorsun schematic blokları koyman gereken yerleri gösteriyor bariton da o blokları kendisi otomatik koyuyor baritonu farklı şeyler için de kullanabiliyorsun istediğin kordinatlara yürüyerek gitmesi felan odun toplama işlemi gibi