Minecraft çalışan altening

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşımla rlcraft oynayacağız ama tlauncherda eski sürüm yüklü 2.9.1c ve aternosta da 2.9.2 var. Normal minecraft ile girince sıkıntı çıkmıyor curseforge dan indirdim yükledim. Normal mc deki sürümü rlcraftın doysasına atmayı vs denedim ama tlacunher da sürümlere gelmiyo o sürüm sıkıntı o :/ . O yüzden beleş free hesapları deneyelim dedim arkadaşıma bildiğiniz çalışan var mıdır yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.
Ayrıca hamachi denedim olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
az bi paranız varsa xbox gamepass deneme kodu alıp ordaki minecraft launcherı kullanabilirsiniz bence kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
xbox kodları ile game passle minecraft alabilrsin

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
xbox game pass alabilirssin 3 aylik 60 tl flndi kodlar var onlarla rahat rahat oynarsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşımla rlcraft oynayacağız ama tlauncherda eski sürüm yüklü 2.9.1c ve aternosta da 2.9.2 var. Normal minecraft ile girince sıkıntı çıkmıyor curseforge dan indirdim yükledim. Normal mc deki sürümü rlcraftın doysasına atmayı vs denedim ama tlacunher da sürümlere gelmiyo o sürüm sıkıntı o :/ . O yüzden beleş free hesapları deneyelim dedim arkadaşıma bildiğiniz çalışan var mıdır yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler.
Ayrıca hamachi denedim olmadı.
knk cursedden kurun rlcraftı orda dosya konumunu bulma var o nereye attıysa modları onları git %appdatadaki modlara at hamachi de kullanma ikinizde windows sürümü aynıysa radmin vpn kullanın daha rahat edersiniz denemiştim zamanında bende de hata oldu modları cusedden indirip modlara attım iş yaptı e tabi forge de indirmen lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
u can also use google vps, they're giving free money on start if it still exists and u can host a server with good quality.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...