Minecraft Craftrise ve Sonoyuncuda çalışan hile önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, benim sorunum bu iki sunucuda çalışan veya birinde çalışan bir hile arıyorum. Piyasada makrodan başka bir şey yok ve Reach gibi Combat hileleri bilen varsa belirtebilir mi? Maddi durumum olmadığından dolayı ücretsiz hile arıyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba, benim sorunum bu iki sunucuda çalışan veya birinde çalışan bir hile arıyorum. Piyasada makrodan başka bir şey yok ve Reach gibi Combat hileleri bilen varsa belirtebilir mi? Maddi durumum olmadığından dolayı ücretsiz hile arıyorum, şimdiden teşekkür ederim.
knk cheat engine hilesi vardı bi tane onlada reach yapılıyo biraz ara bulursun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam sonouyuncu anında ban atar oranın hile koruması oldukça iyidir ama craftrise'de makrolar falan var zaten youtube'a yazsan çıkar kolay yapılımı

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
şuanda yok diye biliyorum kullanmanda pek önemli değil

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
free yok fakat ücretli hileler şunlar kankam ; neptune ve lucille fakat direkt srcyi 7500 tl ye satan bytex diye bir hile var çok iyi özellikleri var eğer cc ile uğraşıyorsan veya baban recep tayyip erdoğan ise 7.5k ya src alıp kendi hileni yapabilirsin basitçe

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk cheat engine hilesi vardı bi tane onlada reach yapılıyo biraz ara bulursun
reis fix yemeyen kod bulmak çok zor ya
Post automatically merged:

free yok fakat ücretli hileler şunlar kankam ; neptune ve lucille fakat direkt srcyi 7500 tl ye satan bytex diye bir hile var çok iyi özellikleri var eğer cc ile uğraşıyorsan veya baban recep tayyip erdoğan ise 7.5k ya src alıp kendi hileni yapabilirsin basitçe
cc alacak param bile yok o derece
Post automatically merged:

şuanda yok diye biliyorum kullanmanda pek önemli değil
reis çok toxicler ya kullanmam lazım

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam başka olanlarda ya rat atıyor ya da paralı hem doğru düzgün paralı satanda kalmadı gibi bir şey artık yani öyle söyleyeyim şu anlık mantıklı tek seçenek makro programları
vallahi anlamıyorum hile yapmak bu kadarmı zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...