Minecraft Dungeons yuklerken hata alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdaki şekilde hata alıyorum yardımcı olurmusunuz çoğu çözümü denedim ama olmadı
1665933279649.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Xbox uygulamasını kaldırıp yeniden yükle çalıştır dan prefect ve temp klasörünü temizle sil yani duzelir

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba Wyrath1,

Çözüm 1 - Windows App Sorun Gidericisi'ni çalıştırın:

Windows Tuş+X > Ayarlar'ı tıklatın > Güncelleştir & güvenlik > 'ni tıklatın Sorun Gider > Aşağı kaydır'ı tıklatın > Windows Mağazası Uygulamaları'nı tıklatın > Sorun Gidericiyi Çalıştır'ı tıklatın

Çözüm 2 - MS Store Hub'da Uygulama Güncellemelerini kontrol edin (Mağaza uygulamasının sağ üst kısmındaki üç nokta) > İndirmeler ve Güncellemeler.

Çözüm 3 - Uygulamayı Sıfırlamaya veya Onarmaya Çalışın
Windows Ayarları > Uygulamalar > Uygulamalar & gt; Özellikler > 'ne gidin > Sıfırlama veya Onarma > Gelişmiş Seçenekler'>. Bilgisayarı yeniden başlatın.

Çözüm 4 - Komut İstemiyle Windows Mağazası'ni Sıfırlama

Windows Arama kutusuna cmd yazın > Komut İstemi'> Yönetici Olarak Çalıştır'ı sağ tıklatın > WSreset yazın.exe Enter > Bilgisayarınızı yeniden başlatın'ı tıklatın

Çözüm 5 - Tüm Mağaza uygulamalarını yeniden kaydedin (Çok sayıda Kırmızı alırsanız, görmezden gelebilirsiniz)
Windows Key+X > Windows Powershell (Yönetici) > Aşağıdakileri aşağıdan kopyalayın ve powershell'i sağ tıklatarak yapıştırın > Girin > Bilgisayarınızı yeniden başlatın

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_. InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Çözüm 6 - Uygulamayı kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın, uygulamayı MS Store Hub'dan (Mağaza uygulamasının sağ üst kısmındaki üç nokta) > Yeniden yükleyin.

Umarım bu yardımcı olur. Sonucu buraya geri dönüş olarak bildir.

İyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...