Onaylı Üye
aynı sorun bende vardı zamanında int bakarak çözmüştüm bununla ilgili videolar izyelbilrsinDaha öncesinde hiç bir sorun yoktu 270 300 bazen 400 fps alıyordum. Daha sonra bişey oldu oyun tam ekrandayken 60fps i geçmiyor pencere modunda düzeliyor ama pencere modunda da fps drop yiyorum. Oyunum orjinal mi sorusunda orjinal ama craftrise oynuyorum daha zevkli diye iki launcherda da aynı sorunu yaşıyorum. Fps sabitleme açık değil vsync açık değil nvdia ayarlarım da bir sıkıntı yok oyun modlarında bi sıkıntı yok oyunu silip yükledim düzelmiyor pc format attım düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim oyundan zevk alamıyorum. monitorüm 60hz gelip de monitorun 60 zaten daha fazla fps alsan ne olucak demeyin fps drop yiyorum 60 ın da altına düşüyo oyundan hiç bir verim alamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 71872Ekli dosyayı görüntüle 71873
aynen buda çözümlerin arasına grebilicek nitelikte ben böyle diğer oyunarlda fps sorunlarını çözmüştümnvdia denetim masasından görüntü kalitesini performansa çek
Nvidia ayarlarınızın fotoğrafını atabilir misiniz daha iyi yardımcı olmak adına.
xbox zaten direkt kapalı arkada açık durup fps drop yememek için kullanmıyorum uyumluluk özelliğini açtım deneyeceğim teşekkürlerHocam sana 2 tane çözüm vereceğim
1- Craftrise kısayoluna sağ tık yapıp özelliklere tıklıa Uyumluluk sekmesini açıp Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak kutucuğunu işaretle
2- Xbox ayarlarından Game DVR kısmını devre dışı bırak.
Ekli dosyayı görüntüle 71871
daha önceden sıkıntı yaşamıyordum ama bir anda oldukardesim şöyle bir bilgi paylaşıyım bilgisayarim mesela csgoda 180 fps alırken cs 1.6 da donarak oynuyordum bazı ekran cozunurlukleri oyunlarda ciddi derecede kasma yapıyor önce bi ekran cozunurlugune bak derim 144 hz monitor alınca bendeki sorunlar cozuldu
neredeyse hepsine baktım çözüm bulamadımaynı sorun bende vardı zamanında int bakarak çözmüştüm bununla ilgili videolar izyelbilrsin
başka bir yoruma alıntı olarak yazdım ordan bakabilirsinnvdia denetim masasından görüntü kalitesini performansa çek
oyun içerisinden her ayarı yaptım zaten yıllardır oynuyorum oyunun daha önce böyle bir sıkıntı hiç yaşamadımcraft rise fps ayarlama olması lazım onu yap
aynılar onda bir sıkıntı yokoyun çözünürlügü ile masaüstü çözünürlü aynı oldugundan emin ol
i reinstalled, but the problem wasn't solvedi had the same problem but i solved it by re-installing the game
hepsini yaptım zaten sorunum hala devam ediyorkanka windows da oyun modu diye birşey var onu aç ekran kartini güncelle ve macunlat
sanmıyorum herkes aynı fpsi alsa şikayet alsa güncelleme iptal edilir veya yenisi gelirkanka ben 200 300 arası alıyordum güncelleme gelince 60 70 alıyom ama çok drop var oyüzden oynamıyorum büyük ihtimal güncellemeden dolayıbe
bendede aynı sorun vardı böyle çözdüm sende böyle yapabilirsin çözülmesse tekrardan yaz bakalım başka çözümüneHocam sana 2 tane çözüm vereceğim
1- Craftrise kısayoluna sağ tık yapıp özelliklere tıklıa Uyumluluk sekmesini açıp Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak kutucuğunu işaretle
2- Xbox ayarlarından Game DVR kısmını devre dışı bırak.
Ekli dosyayı görüntüle 71871
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?