Onaylı Üye
beyler kısacası şuanki ekonomide minecrafta 30 euro veremem bunun hilesi fln varmı tlauncherı biliorm fakat istediğim sürümler orda deil ne yapmam gerek
promosyon koduyla veya discordun verdiği ücretsiz nitroyu al hediyeler kısmına xbox game pass gelicek 2 aylık, onu kullan 2 ay boyunca oyna sonra xbox a da 3 aylık nitro gelicek onu da yeni hesap açıp kullan (hesabın 1 aylık olması gerekiyor) sürekli tekrarla bunu ücretsiz sınırsız orijinal minecraft ama sürekli hesap değişmiş olcaksın xbox game pass i sadece game pass kullanmayan hesaplarda kullanabiliyorsunbeyler kısacası şuanki ekonomide minecrafta 30 euro veremem bunun hilesi fln varmı tlauncherı biliorm fakat istediğim sürümler orda deil ne yapmam gerek
Xbox ultimate alıp onun içinde olması lazımbeyler kısacası şuanki ekonomide minecrafta 30 euro veremem bunun hilesi fln varmı tlauncherı biliorm fakat istediğim sürümler orda deil ne yapmam gerek
Mantikli ekonomik yani ucuza gelirGame pass alıp ayda 30 tlye oynuyorum ben. Oynamayı bıraktığım zamanlardada iptal ediyorum. En ucuza böyle geliyor..
ama sadece o sürümde olanlara girebiliyosun diye biliyorumSonoyuncu kullanabilirsin hocam onda diğer sunucularada giriş yapabiliyorsun
CurseForge denediniz mi hocam onda her sürüme girebiliyorsunuz o da iyiama sadece o sürümde olanlara girebiliyosun diye biliyorum
Denemedim hatta duymamıştım bile ama bakarım sağol.CurseForge denediniz mi hocam onda her sürüme girebiliyorsunuz o da iyi
Unicrafta bakmani tavsiye ederimbeyler kısacası şuanki ekonomide minecrafta 30 euro veremem bunun hilesi fln varmı tlauncherı biliorm fakat istediğim sürümler orda deil ne yapmam gerek
CurseForge güzel gibi gözüküyo onu kullanırım büyük ihtimalle ama Unicraft'a da bakıcam teşekkürler bro.Unicrafta bakmani tavsiye ederim