Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft Launcher'e mod nasıl yüklenir ve modlara nereden bakılır?
Dostlar, Game Pass'tan Minecraft Launcher indirdim ve Minecraft for Windows kullanıyorum. Mod nasıl yüklerim, modlara nereden bakabilirim? Yardımcı olur musunuz?
Anlamadım Ama Windowsta Mod Nasıl Kurulur Onu Soruyorsun
- window + r yada arama kısmına çalıştır yaz aç onu
- %appdata% yaz enterla
-.minecraft klasörünü aç
-mods kısmına modunu at
Minecraft Launcher'a mod yüklemek oldukça kolaydır. İşlemi şu adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz:
İlk olarak, yüklemek istediğiniz modu indirin ve kaydedin. Modlar genellikle ".jar" veya ".zip" dosya formatında sunulur.
Minecraft Launcher'ı açın ve "Launch Options" (Başlatma Seçenekleri) butonuna tıklayın.
"Add New" (Yeni Ekle) butonuna tıklayın ve yeni bir başlatma seçeneği oluşturun.
"Version" (Sürüm) seçeneğini tıklayın ve yüklü olan Minecraft sürümünüzü seçin.
"Game Directory" (Oyun Dizini) seçeneğine tıklayın ve oyunun kurulu olduğu klasörü belirtin.
"JVM Arguments" (JVM Argümanları) kısmına tıklayın ve "-XXermSize=256M" ve "-XX:MaxPermSize=512M" satırlarını ekleyin.
"Add more options" (Daha fazla seçenek ekle) kısmına tıklayın ve "-Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true" ve "-Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true" satırlarını ekleyin.
"Save" (Kaydet) butonuna tıklayın ve yeni başlatma seçeneğinizi kaydedin.
Minecraft Launcher'ın ana menüsünden yeni başlatma seçeneğinizi seçin.
Oyun başladıktan sonra, "Mods" (Modlar) butonuna tıklayın ve yüklediğiniz modların listesini görebilirsiniz. Buradan modları yönetebilir ve seçebilirsiniz.
Modlar için farklı web siteleri mevcuttur. CurseForge, Planet Minecraft ve Minecraft Forum, modlar için popüler kaynaklardır. Mod yükleme konusunda daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, Minecraft topluluklarından veya mod geliştiricilerinden destek alabilirsiniz.