- Yasaklandı
Bilgisayarını güzel bi tarat çünkü trojen yemişsin.Maalesef öle bi hile yok bildiğim kadarıyla internette yayınlanmış bütün op hilelerini denedim faka sonuç yok
Eski bilgisayarda yapmıştım onada reset attım zatenBilgisayarını güzel bi tarat çünkü trojen yemişsin.
YouTube'da yazarsan çıkarSanırım öyle bir hile yok OLSADA VERMEZLER :d
Hepsi fake dostum. Ya rat ya da trojan daha öyle bir hile görmedim bir kere aternosta bir tane program denemiştim o işe yaramıştı op hakkında ancak birdaha aslaYouTube'da yazarsan çıkar
Yapabileceğini pek sanmıyorum halla halla ?Eski bilgisayarda yapmıştım onada reset attım zaten![]()
trojen yedimizde ne yapmalıyız ?Bilgisayarını güzel bi tarat çünkü trojen yemişsin.
Formattrojen yedimizde ne yapmalıyız ?
Wurst evet wurst hilesinde mevcut fakat nerdeyse hiçbir hesaba girmez belli deneme kriterleri var örneğin 1,12,123,1234,12345,123456 ve belli harfler tabiki çok az şifre böyle olduğun için girmez o yüzden ophack için editlenmiş bir yazılım geliştirildi fakat paylaşılmamaktadır.Wurst hilesinde 1.8 versiyonları icin mevcut
Minecrafta zaten böyle bir hile bulunmakta ''Wurst'' adlı hilede fakat bu yetersiz kaldığı için bu hileyi editleyen arkadaşlar bulunmakta merak etme bu daha hiçbirşeyKonularda gördüm minecraft da nasıl bi hile yapabilirsin ki![]()
Dostum bir açık vardı zamanında crackli launcherden adminin kullanıcı adını yazıyordun. Ardından sunucuların birdençok protları vardı bir-iki portda AuthMe devre dışı oluyordu ve girdiğin zaman adminin hesabında login yapmadan gezebiliyordun fakat port taraması yapman gerekli o da vakit gerektiriyor. Neyse kg...Arkadaşlar bildiğiniz op hilesi varmı ? İhtiyacım varda.