Minecraft Op Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz op hilesi varmı ? İhtiyacım varda.

Üye
8 HİZMET YILI
Maalesef. Bende zamanında çok aradım ama bulamadım bulan/bilen olursa lütfen yazsın.

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Maalesef öle bi hile yok bildiğim kadarıyla internette yayınlanmış bütün op hilelerini denedim faka sonuç yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum öyle bi hile var wrust ama korumasız sunucuda işe yarar her sunucuda değil

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu op hack a sahip olan bir arkadaşım var fakat op hack derken öyle direk size op vermiyor hilenin mantığı şudur arkadaşlar:Hileyi Açtığınızda herhangi birinin hesabına girmek istersiniz şifresini bulup.Bu programda bi nevi bu işe yarıyor.Girmek İstediği Hesap ın adını crackli launcher dan girip programı çalıştırıyor belli bir süre şifre denedikten sonra hesapa giriş yapıyor.Yazılımı çok kolay fakat veremeyeceğime değir söz verdim üzgünüm:(

Üye
8 HİZMET YILI
Wurst hilesinde 1.8 versiyonları icin mevcut
Wurst evet wurst hilesinde mevcut fakat nerdeyse hiçbir hesaba girmez belli deneme kriterleri var örneğin 1,12,123,1234,12345,123456 ve belli harfler tabiki çok az şifre böyle olduğun için girmez o yüzden ophack için editlenmiş bir yazılım geliştirildi fakat paylaşılmamaktadır.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Konularda gördüm minecraft da nasıl bi hile yapabilirsin ki :D

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bildiğiniz op hilesi varmı ? İhtiyacım varda.
Dostum bir açık vardı zamanında crackli launcherden adminin kullanıcı adını yazıyordun. Ardından sunucuların birdençok protları vardı bir-iki portda AuthMe devre dışı oluyordu ve girdiğin zaman adminin hesabında login yapmadan gezebiliyordun fakat port taraması yapman gerekli o da vakit gerektiriyor. Neyse kg...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...