Minecraft orjinal sitesinden hesap aldım param gitti (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
gecmis olsun orjinal olsaydı gelirdi ancak scam siteye denk gelmissin

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Paranın çekildiğine dair elinde herhangi bir fiş veya makbuz varsa minecraft supporta yazabilirsin. Korona dönemi öncesi başvurmuştum anında yardımcı oluyorlar sadece biraz ingilizcen olması lazım.
VafıkBank mobilde tüm para detayları var bana yardımcı olabilirmisin parayı alabilirmiyiz 220 tl gitti

gecmis olsun orjinal olsaydı gelirdi ancak scam siteye denk gelmissin
orjinal site ama para gitti oyun gelmedi para yanlış yeremi gitti diye şüpeleniyorum

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
belli bir süre sonra email gelicektir bilgiler hemen gitti falan deme koskoca MOJANG aga abartma bu akdar :)

Üye
7 HİZMET YILI
mail adresıne baktınmı olmadı desteğıne cvp yaz

Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Destek bölümünden iletişim kurmayı denedin mi?
Gelişmleri bizimle paylaşırsan sevinirim

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hesap gelmez zaten senin giriş yapmış olduğun hesabın ana hesabın olacak yani satın aldığın hesabın aslında senin minecraft hesabın.

Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
En güzeli destek sistemi

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
4 sayfadan sadece 5 kişinin yorumu mantıklı kalanı mesaj kasmak için atılmış... Neyse bakalım;

Mojang 1-1 site benzerini kurmuş olabilirler ve de eğer ki reklam çıktılar ise sende bunlara tıklayıp kanmış olabilirsin böyle bir ihtimal var + Premium acc almıyorsun, hesabın Premium oluyor. Parayı alıp hesabın gelmeme gibi lüksü yok para sisteme girdiği anda zaten hesabın yükseltiliyor ve de üyelik Mojang adresine kayıtlı olur yahut satın almış olduğun mail ile kayıtlı olduğun mail aynı olduğundan dolayı orayı da kontrol edebilirsin.

Ayrıca destek sistemi yahut ticket artık her ne diyorsan adına sana yardımcı olacaktır orayı da ihmal etmemelisin.

Dekont olarak bankanın kartındaki son işlemlere girip SS alman yeterli olacaktır şayet gidipte yanlış bir hesaba çekmiş olabilirsin ve de onlar hatasız yapmış sende hatada olabilir böylede bir ihtimal bulunuyor.

Bu durumda da hesabın seninle ilişkili olmadığını, bu hesabına ( real hesabına ) aktarım yapılması gerektiğini çünkü kullandığın hesabın yanlış bir hesap olduğunu söyleyebilirsin. Muhtemelen oradan devam edin cevabını alacaksın fakat sen yine de bir şansını deneyebilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sitenin support kısmına ticket atarsan yardımcı olacaklardır burada detay vermediğin için bilemiyoruz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Elinde Eğer Dekont Bilgisi Fatura Bilgisi Vs. Varsa Minecraft Developerine Gmail Atabilirsin Dekontunu Kredi Kartı ile aldıysan Garanti Ziraat Herneyse Kartın Uygulamasında Son Ödemeler Yerinde Dekont Bulabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Paranızı Yedirmeyin Arkanızda durun

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
e-postayı yanlışmı yazdın çünkü hesap gmail e geliyor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kanka mojang dolandırıcılık yapmaz günde kaç bin kişi hesap alıyor ya sen yanlış girmişsindir bilgileri şifreyi felan e postanı kontrol et orada da yoksa ticket at mojang'a ilgilenirler seninle

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kardeşim Kolay Olacagını Zannetmiyorum Ama Destek Sistemine Dekontunu Felan Gönder Bide Öyle Dene Geregi Yapılır

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kart ile işlem yaptığın için kesinlikle bir dekont veya mesaj gelmiştir . Bunun ss i al Minecraft desteğe yaz . Eğer güvenilir kaliteli bir siteden alışveriş yaptıysan sorun olmadan hesabına veya parana kavuşacağını düşünüyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sahte bir site linkine girdiysen seni dolandırmış olabilir dostum
Yada kullanıcı bilgilerinde hata yapmışsındır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...