Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir Salwyrr Client kullanıyorum ve bu aralar sürekli aşağıdaki hatayı veriyor İnternetim çok hızlı çekmesine rağmen bağlanmıyor nasıl çözebilirim ?
Bak şimdi komple appdata'dan sil ve masaüstünde yüklüyse falan onu da sil yani hiçbir eser kalmasın kankam salwyrr ile alaklı tekrar yükle temiz bir kurulum yap bakalım sonuç ne olacak
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir Salwyrr Client kullanıyorum ve bu aralar sürekli aşağıdaki hatayı veriyor İnternetim çok hızlı çekmesine rağmen bağlanmıyor nasıl çözebilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 85092
ingilizce kaynaklardan araştırdım biraz ve bir adam kökten kaldırıp tekrar kurmuş sorunun düzeldiğini söylemiş istersen bir dene kankam olmazsa ona göre araştırırım
ingilizce kaynaklardan araştırdım biraz ve bir adam kökten kaldırıp tekrar kurmuş sorunun düzeldiğini söylemiş istersen bir dene kankam olmazsa ona göre araştırırım
Bak şimdi komple appdata'dan sil ve masaüstünde yüklüyse falan onu da sil yani hiçbir eser kalmasın kankam salwyrr ile alaklı tekrar yükle temiz bir kurulum yap bakalım sonuç ne olacak