- Yasaklandı
Evet Minecraft Oyuncuları,
Bugün Minecraft'ı Shader ile kullanan ve bilgisayar performansı Shader ile azalan dostlarım için 2 hafta test ederek uğraştığım konumu aktaracağım.
Biliyorsunuz ki Shader çoğu zaman Frame per second azalıyor.
Bunun neticesinde Fps Dropları düşüş yaşıyor.
Eğer aşağıda anlattığım şeyleri uygularsanız FPS'siniz ortalama bir seviyeye çıkacaktır.
1.İlk olarak seçenekler kısmına girelim.
2.Olarak görüntü ayarlarına girelim
3.Eğer Optifine kullanıyorsanız bu kısıma geliniz kullanmıyorsanız Sol üst tarafta biyom karşımını en sola doğru kaydırıp sıfır yapınız
5.Biyom karışımını Kapalı/En Hızlı kısmına getirin
Bu sadece Ekstra Programsız yapabildiğiniz bir FPS Yükseltme Kısmı
Ben Minecrafta özel olarak bir JAVA kodu yazdım.Bunu .minecraftın içine attığınız zaman çoğu gereksiz yüklemeyi kapatıyor eğer yorumlarınızda böyle bir istek olursa paylaşacağım
Bugün Minecraft'ı Shader ile kullanan ve bilgisayar performansı Shader ile azalan dostlarım için 2 hafta test ederek uğraştığım konumu aktaracağım.
Biliyorsunuz ki Shader çoğu zaman Frame per second azalıyor.
Bunun neticesinde Fps Dropları düşüş yaşıyor.
Eğer aşağıda anlattığım şeyleri uygularsanız FPS'siniz ortalama bir seviyeye çıkacaktır.
1.İlk olarak seçenekler kısmına girelim.
2.Olarak görüntü ayarlarına girelim
3.Eğer Optifine kullanıyorsanız bu kısıma geliniz kullanmıyorsanız Sol üst tarafta biyom karşımını en sola doğru kaydırıp sıfır yapınız
5.Biyom karışımını Kapalı/En Hızlı kısmına getirin
Bu sadece Ekstra Programsız yapabildiğiniz bir FPS Yükseltme Kısmı
Ben Minecrafta özel olarak bir JAVA kodu yazdım.Bunu .minecraftın içine attığınız zaman çoğu gereksiz yüklemeyi kapatıyor eğer yorumlarınızda böyle bir istek olursa paylaşacağım