Minecraft tarihi ve evrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
microsoft aldıktan sonra kötüleşti bence pvp zamanları daha iyiydi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Minecraft'a başlamak istiyorum nasıl başlarım

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ev yapam, yaratık kesem, agalarla eğlenem, maden kasam, oyunun arada verdiği seslerle korkam, açık dünyasını keşfedem, köy yağmalayam.

Oyunun özeti en basit versiyonla bu. ama yinede eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
benim fikrim minecraft 1.12 zamanları çok iyiydi ama küçüktük şimdi sorsalar yani her zaman için 1.19.2 yi tercih ederim ev yapmak her zaman başlangıç oluyordu onun dışında modlar geldiğinde de daha keyifli olmaya başladı ama eski tadı vermiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yıllar önce az mı oynadık be. kuzenlerle sabah 11 de başına otururduk akşama kadar. Hiç de sıkılmazdık EFSANE OYUN.

Üye
3 HİZMET YILI
Minecraft, Markus Persson tarafından 2011 yılında yayınlanan bir sanal dünya oyunudur. Oyun, bloklarla kolay ve hızlı şekilde yapılar inşa etmeyi amaçlar. Başlangıçta sadece PC için yayınlanan oyun, zamanla Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve mobil cihazlar için de mevcut hale geldi.

Minecraft, ilk olarak 2009 yılında "Cave Game" olarak adlandırılan bir oyun olarak geliştirilmeye başlandı. Oyun, ilk olarak bir survival oyunu olarak tasarlandı ve oyuncuların yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için malzemeler toplamaları ve yapılar inşa etmeleri gerekiyordu. Ancak zamanla, oyunun kreatif modu da eklendi ve oyuncular artık sınırsız malzeme ve bloklarla istedikleri yapıları inşa edebildiler.
1.14-2.jpg

Minecraft, popüler olmasının yanı sıra, birçok eklenti ve modda da bulunması nedeniyle de öne çıktı. Bu eklentiler ve modlar arasında, daha gelişmiş redstone mekanikleri, daha fazla blok türü, daha fazla hayvan ve canlı türü, daha fazla biçim veya düzen gibi özellikler bulunmaktadır.

Minecraft, ayrıca, birçok eğitim ve eğlence amaçlı kullanımı da mümkündür. Örneğin, birçok okul, Minecraft'ı öğrencilerin matematik, fizik ve tasarım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için kullanır. Aynı zamanda, oyunun popülerliği, birçok e-sports turnuvası, sanal dünya gezileri ve daha birçok etkinliği de içermektedir.

Minecraft, 11 yıldır süren bir tarihe sahip olan ve hala popüler olan bir oyundur. Oyunun evrimi, eklentileri ve modları, oyunun kullanımı ve kullanıcılarının isteklerine göre sürekli olarak geliştirilmektedir. Minecraft, sanal dünya oyunları içinde eşsiz bir yere sahiptir ve gelecekte de hala popüler olmaya devam edecektir.
eline sağlık hocam biraz eskilere gittik :(

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yıllardır Minecraft oynuyorum ve hala sıkılmıyorum. Modding topluluğu da harika, denenecek her zaman yeni bir şey var.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ahhh ah zaman ne kadar çabuk geçiyor. Hungergameslar, Bedwarslar sabahlara kadar sömestr tatilinde skypedan mc oynamalar. İnsan özlüyor:(

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
microsoft aldıktan sonra oyun gerçekten uçtu gitti

Üye
3 HİZMET YILI
Minecraft, Markus Persson tarafından 2011 yılında yayınlanan bir sanal dünya oyunudur. Oyun, bloklarla kolay ve hızlı şekilde yapılar inşa etmeyi amaçlar. Başlangıçta sadece PC için yayınlanan oyun, zamanla Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve mobil cihazlar için de mevcut hale geldi.

Minecraft, ilk olarak 2009 yılında "Cave Game" olarak adlandırılan bir oyun olarak geliştirilmeye başlandı. Oyun, ilk olarak bir survival oyunu olarak tasarlandı ve oyuncuların yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için malzemeler toplamaları ve yapılar inşa etmeleri gerekiyordu. Ancak zamanla, oyunun kreatif modu da eklendi ve oyuncular artık sınırsız malzeme ve bloklarla istedikleri yapıları inşa edebildiler.
1.14-2.jpg

Minecraft, popüler olmasının yanı sıra, birçok eklenti ve modda da bulunması nedeniyle de öne çıktı. Bu eklentiler ve modlar arasında, daha gelişmiş redstone mekanikleri, daha fazla blok türü, daha fazla hayvan ve canlı türü, daha fazla biçim veya düzen gibi özellikler bulunmaktadır.

Minecraft, ayrıca, birçok eğitim ve eğlence amaçlı kullanımı da mümkündür. Örneğin, birçok okul, Minecraft'ı öğrencilerin matematik, fizik ve tasarım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için kullanır. Aynı zamanda, oyunun popülerliği, birçok e-sports turnuvası, sanal dünya gezileri ve daha birçok etkinliği de içermektedir.

Minecraft, 11 yıldır süren bir tarihe sahip olan ve hala popüler olan bir oyundur. Oyunun evrimi, eklentileri ve modları, oyunun kullanımı ve kullanıcılarının isteklerine göre sürekli olarak geliştirilmektedir. Minecraft, sanal dünya oyunları içinde eşsiz bir yere sahiptir ve gelecekte de hala popüler olmaya devam edecektir.
Minecraft Çocukluk ve şuanki sevdiğim oyunlardan bilgisayarıma bu yüzden virüs girmişti sırf mc indiricem diye her gün köylülerin evini elmastan yapardım tabi sonradan çok şey değişti eskiler güzeldi eskiden

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
mc 0.1 alfa da çıktı açık dünya olduğu için sevildi ve şu anki durumda

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1.5.2'den 1.8.9'a kadar 12 yaşımdan 15 yaşıma kadar devamlı oynadım aga o dönem youtube yeni yeni patlıyor herkes çıkıyor oradan buradan çok eğlenceli günlerdi özledim be, eline sağlık konu tatlı olmuş

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Eline koluna sağlık ama oldu bitti hiç sarmadi bu oyun beni zamanında Xbox için ücretli bile satın almisligim var 🙂

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Konyacraft ve candycrafta katil kim vardı ne oynardık skyblockda arkadaşlarla teamspeak üzerinden hem oynar hemde efsane muhabbet dönderirdik

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Küçüklüğümde tanıştığım ve döngü halinde oynadığım bir oyundur. 2 hafta oynarım silerim 6-12 ay sonra tekrar yükler, 2 hafta oynarım silerim.... ve böyle devam eder. Bazı oyunlar bırakılmaz ara verilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
how long has there been no talk of the game ... nice :peepoBusiness:

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
vay ben 10 yaşında başaldığım oyuna bak minecraft herzaman aynı geliyor bana

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eskiden faction serverlarda oynardık. PVPde kaybettiklerimize Skypeden küfür ederdik :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yeni bi oyunu cıkartmaları lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...