Seçkin Üye
istediğin servera bağlanman için hamachi gerekli değil, o hamachi programı server açman için varBeyler birisi bana ücretsiz minecraftta istediğim serverlara bağlanmam için ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmi bi arkadaş logmain hamaci mi bişey dedi ama pek anlatmadı yardım edebilen birisi varsa sevinirim
sadece sunucu ıpsini alıp online bölümüne yapıştıracaksın bu kadar sunuıcu ıpsinide internetten bulabilirsin.Beyler birisi bana ücretsiz minecraftta istediğim serverlara bağlanmam için ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmi bi arkadaş logmain hamaci mi bişey dedi ama pek anlatmadı yardım edebilen birisi varsa sevinirim
dostum hesabım yok diyorum minecraft satın almadan ?aga sadece serverin ipsini alıp çok oyuncuya girip sunucu ekleye girip oraya ipyi yapıştırıcaksın
aga bak nete şunu yaz minecraft servers no premium ve al ipyi gir işte bu kadar ya yada derdin başkaysa anlat çözelimdostum hesabım yok diyorum minecraft satın almadan ?
beni anlamıyorsun prime olan servera giremem mi yani ? onu soruyorum benaga bak nete şunu yaz minecraft servers no premium ve al ipyi gir işte bu kadar ya yada derdin başkaysa anlat çözelim
girebilirsin mc.leaks diye bir uygulama var türkçe anlatım videolarıda var gidip bakabilirsinbeni anlamıyorsun prime olan servera giremem mi yani ? onu soruyorum ben
girebilirsin mc.leaks diye bir uygulama var türkçe anlatım videolarıda var gidip bakabilirsin
demomu indirdin hacı? oha yani bu devirde minecraft bile indiremiyorsun neyse minecraftın birsürü ***** sürümü var ben titanlauncher kullanıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapböyle oluyor minecraftı satın alın diyor hayıra basınca demoya yolluyor serverlera erişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?