Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sorunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum pc gereksinimlerin çok kötü değil minecraft gibi bir oyunu kaldırmak için oyun dosyaları bozuktur veya bir mod yüklemişsindir oyun bozuktur hem artık o launcher pek kullanılmıyor ben sana özelden oyunun indirme linkin atayım.
Bu hatanın sebebi ekran kartın ya güncel değil ekran kartını güncelle yada mod kurmuşsun oyunu bozmuş %appdata% .minecraft kaldır sil minecraft hakkında herşeyi kaldır ve bilgisayara tekrar kur ama bu hatanın sebebi ekran kartının güncel olmamasından dolayı kaynaklı bir sorun ekran kartı modelini yazarmısın ?
Oyunu sil (klasör ve dosyalar dahil %appdata%) ve tekrar yükle. Gene olmazsa ekran kartını güncelle (Driver Booster veya buna benzer birçok program mevcut internette araştırabilirsin.) Ek olarak wise care 360 programını öneririm. Bilgisayarda gereksiz dosyaları ve klasörleri oto şekilde siliyor senin manuel olarak yapmana gerek kalmıyor.