Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Exiled Kingdoms. Full apkyi kuruyorsun ondan sonra günde en az 4-5 saat oynuyacağının garantisini veriyorum. Efsane bir mobil action rpg oyunu belli bi ana hikaye çerçevesinde görevler yapıyorsun. Witcher gibi düşün. Onun dışında yan görevler de mevcut oyunda item sistemi var yani kılıç zırh yüzük vs. takarak güçleniyorsun mobları keserek de altın kasabiliyorsun. Can iksiri mana iksiri güçlenme iksiri vesaire de var. Oyuna başlamadan sınıf seçiyorsun yanlış hatırlamıyorsam paladin veya büyücü okçu ninja gibi sınıfalr vardı. Bazı görevler cidden uğraştırıyor ben internetten baktığımı hatırlıyorum yapamayıp .d
Full apk'yi kurmazsan oyun belli bi yerden sonra oynanmıyor yani sadece başını oynatıyor sana. Üstüne çevirisi de mevcut oyunun, lakin belli bi yerine kadar. Bi yerden sonra ingilizce oluyor ama aşırı ağır değil. Zaten google yazarak oyunun resimlerine ulaşabilirsin nasıl bir oyun olduğunu az çok anlayacaksın