yoksa yeni bir çiftlik bankmı geliyor
[/QUO
reklam sorun değil aga babam çok fazla insan tanıyo tek sıkıntı kafamdakini yapmakEminimki düşündüğün şeyi birçok kişi düşünmüştür .d yada bir uygulamadan esinlenmiştirsin iyi bir yazılımcı ile olmaz o iş reklam lazım
ülke için bi proje çokta güzel bence tek lazım olan şey bu uygulamayı yapabilecek yazılımcıAga para toplip kaçmıcaksan ne lağzım sana söle
Aga insan gibi bişey yazdım alım satım uygulaması diye daha birsürü içeriği ve detayı var niye böyle yapıyonuz anlamıyomyine millet kazıklanıcak anlaşıldı dağılın beyler.
yok ben yazılım bilmiyorum iyi bilen birini arıyorumyardımcı falan mı arıyorsunuz yani
direk mobil uygulama yapılacak işteOnun için tam olarak ne yapmam gerektiğini söylersen çok iyi olur.
kanka biz işin gırgırındayız ya sen uğras ama zengin olursan bizi unutmaAga insan gibi bişey yazdım alım satım uygulaması diye daha birsürü içeriği ve detayı var niye böyle yapıyonuz anlamıyom
başarı odaklı oldunmu para her zaman olur aga. Çıkış yaptığım gün burdada paylaşacam inşallahkanka biz işin gırgırındayız ya sen uğras ama zengin olursan bizi unutma![]()