Seçkin Üye
20.10.2024 Çalışıyor
Sadece Official Serverda Çalışıyor GF Version
Standart Mobware hilesinin Güncellenmiş hali sadece bir fark yoktur kullanımı vs. aynı zaten inject olarak EXTREME İNJECTÖR kullanın ben öyle kullanıyorum size kalmış.
Mobware Link:
Mobware VT:
HATALAR
Hata Alıyorsanız ALL IN ONE RUNTİME kurun.
Crash Verirse İnjektör Ayarlarını bu şekilde ayarlayın bunu sadece crash yiyenler yapsın lütfen.
"SİYAH EKRAN" Sorunu bunu (Win11 Hatası)
"Siyah ekran" sorunu yaşıyorsanız ekran ayarlarınızdan "GPU Hızlandırma" özelliğini devre dışı bırakmanız yeterlidir.
İki monitörünüz varsa, aynı işlemi HER İKİ monitör için de yapın.
Ayrıca, "GPU Hızlandırması" altında "Pencereli oyunlar için optimizasyonlar" seçeneğini de devre dışı bırakın
Hile Menü Tuşu ''HOME'' değiştirebilirsiniz
İşlevleri Devre Dışı Bırakmak için ''INSERT'' tuşuna basabilirsiniz karakter delaya felan düşerse bunu kullanın bir süre bekleyin tekrar basıp açın.
DİĞER KONUDA GEREKLİ BİLGİLER VAR
https://memoryhackers.org/konular/metin2-mobware-v3.299292/
Sadece Official Serverda Çalışıyor GF Version
Standart Mobware hilesinin Güncellenmiş hali sadece bir fark yoktur kullanımı vs. aynı zaten inject olarak EXTREME İNJECTÖR kullanın ben öyle kullanıyorum size kalmış.
Mobware Link:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Mobware VT:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
HATALAR
Hata Alıyorsanız ALL IN ONE RUNTİME kurun.
Crash Verirse İnjektör Ayarlarını bu şekilde ayarlayın bunu sadece crash yiyenler yapsın lütfen.
"SİYAH EKRAN" Sorunu bunu (Win11 Hatası)
"Siyah ekran" sorunu yaşıyorsanız ekran ayarlarınızdan "GPU Hızlandırma" özelliğini devre dışı bırakmanız yeterlidir.
İki monitörünüz varsa, aynı işlemi HER İKİ monitör için de yapın.
Ayrıca, "GPU Hızlandırması" altında "Pencereli oyunlar için optimizasyonlar" seçeneğini de devre dışı bırakın
Hile Menü Tuşu ''HOME'' değiştirebilirsiniz
İşlevleri Devre Dışı Bırakmak için ''INSERT'' tuşuna basabilirsiniz karakter delaya felan düşerse bunu kullanın bir süre bekleyin tekrar basıp açın.
DİĞER KONUDA GEREKLİ BİLGİLER VAR
https://memoryhackers.org/konular/metin2-mobware-v3.299292/
Son düzenleme: