Sssshhhh
Ultra Üye
lpreborn ile birlikte sağlananı kullanabilirsin, çok iyi
benimki mükemmel çalışıyor (oyun Brezilya sunucusunda)12.22 yamasından beri MOD skin ve ya LOL skin olarak bilinen ve yıllardır piyasada olan hile artık çalışmıyor. Sebebini bilen var mı ve ya nasıl çalıştırılabilecek olduğunu?
aynı sorunu çoğu kişi yaşıyor arkadaşlarımda dahil fakat ben o sorunu hiç yaşamadım. büyük ihtimalle son gelen yamadan sonra lol artık mod skinin kullanılmasını engellemek için birşeyler yapmaya başladı12.22 yamasından beri MOD skin ve ya LOL skin olarak bilinen ve yıllardır piyasada olan hile artık çalışmıyor. Sebebini bilen var mı ve ya nasıl çalıştırılabilecek olduğunu?
Dostum bendede çalışmıyordu fakat oyuna gırdıkten sonra yani şampiyon seçiminden sonra gelen arayüzde çalıştırırsan hileyı açılıyor denedim.12.22 yamasından beri MOD skin ve ya LOL skin olarak bilinen ve yıllardır piyasada olan hile artık çalışmıyor. Sebebini bilen var mı ve ya nasıl çalıştırılabilecek olduğunu?
Fix yemiş diye duydum eğer kullanmak istiyorsan forumlarda skin changer var.12.22 yamasından beri MOD skin ve ya LOL skin olarak bilinen ve yıllardır piyasada olan hile artık çalışmıyor. Sebebini bilen var mı ve ya nasıl çalıştırılabilecek olduğunu?
dostum bende suan calışıyor sende mı sıkıntı var?12.22 yamasından beri MOD skin ve ya LOL skin olarak bilinen ve yıllardır piyasada olan hile artık çalışmıyor. Sebebini bilen var mı ve ya nasıl çalıştırılabilecek olduğunu?