23 May 2020 #1 StRangerR Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği Seçkin Üye Katılım 26 May 2016 Mesajlar 593 Çözümler 3 Tepki puanı 56 Ödüller 9 10 HİZMET YILI moderator alımları ne zaman olur, veya oluyormu, olmak ıcın ne yapmalıyız acıklarsanız sevınırım kolay gelsin.
moderator alımları ne zaman olur, veya oluyormu, olmak ıcın ne yapmalıyız acıklarsanız sevınırım kolay gelsin.
23 May 2020 Yasaklandı #2 Woldernar01 W Banlı Üye Katılım 21 May 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 3 Yaş 126 6 HİZMET YILI napacaksın moderator olup. Mesajlar boş mu dolumu silip silip duruyorlar sadece Ben Moderatorun başka bir işe yaradığuınu görmedim.
napacaksın moderator olup. Mesajlar boş mu dolumu silip silip duruyorlar sadece Ben Moderatorun başka bir işe yaradığuınu görmedim.
23 May 2020 Konuyu başlatan #3 StRangerR Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği Seçkin Üye Katılım 26 May 2016 Mesajlar 593 Çözümler 3 Tepki puanı 56 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Woldernar01' Alıntı: napacaksın moderator olup. Mesajlar boş mu dolumu silip silip duruyorlar sadece Ben Moderatorun başka bir işe yaradığuınu görmedim. Genişletmek için tıklayın ... insanlara yardım etmeyı sevıyorum
Woldernar01' Alıntı: napacaksın moderator olup. Mesajlar boş mu dolumu silip silip duruyorlar sadece Ben Moderatorun başka bir işe yaradığuınu görmedim. Genişletmek için tıklayın ... insanlara yardım etmeyı sevıyorum
23 May 2020 Yasaklandı #4 Woldernar01 W Banlı Üye Katılım 21 May 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 3 Yaş 126 6 HİZMET YILI Yardım iyidir. İhtiyacı olana..............
23 May 2020 Admin #5 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Woldernar01' Alıntı: napacaksın moderator olup. Mesajlar boş mu dolumu silip silip duruyorlar sadece Ben Moderatorun başka bir işe yaradığuınu görmedim. Genişletmek için tıklayın ... Güzel boş. Sorunun cevabına gelecek olacak bir süre alım yapmayı düşünmüyoruz yönetici başvuruları kanalını takip edebilirsin.
Woldernar01' Alıntı: napacaksın moderator olup. Mesajlar boş mu dolumu silip silip duruyorlar sadece Ben Moderatorun başka bir işe yaradığuınu görmedim. Genişletmek için tıklayın ... Güzel boş. Sorunun cevabına gelecek olacak bir süre alım yapmayı düşünmüyoruz yönetici başvuruları kanalını takip edebilirsin.