Modem arayüzü açılmıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba .

Özel bir market zincirinde Müdür olarak çalışmaya başladım 2 3 aydır . Çalıştığım firmanın 12 şubesi var. bütün ana bilgisayarlar kablolu internet kullanıyor. Wifi kullanımı da herkese yasak . bi kaç kere modem arayüzüne girmeye çalıştım ama site bulunamıyor mesajı verdi. genelde whatsapp üzerinden döndüğü için herşey internet kullanımı hayli fazla. bu ay gelen fatura 366 lira . bunu merkeze bildirdim ama bilgi işlem müdürü arkadaş kusura bakma veremem dedi . modemin arkasındaki şifreyi denedim olmadı daha önce değiştirilmiş. modem arayüzünden , wifi de görünüyor ama denemediğim şifre kalmadı başaramadım .
bu şifreyi kablo ile bağlı olan pc üzerinden bulma imkanı var mı? modem arayüzünü açamıyorum dediğim gibi .

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Modem arayüzü açmak için müşteri hizmetleri temsilciliği eşliğinde adım adım komutlarla yapmalısınız bende anlamam bu işlerden fakat bu banada olmuştu ben böyle halletmiştim .

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kablo ile bağlı pcden bulman imkansız ama modemin arkasındaki tuştan modemi resetleyip oradan tekrar kurulum yapman mantıklı olur heralde

Üye
5 HİZMET YILI
dostum modeme reset atmayı dene eğer olmazsa müşteri hizmetlerini arayıp yardım isteyebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum modeme reset atıp fabrika ayarların vermiş olduğu id şifre modemin altında mevcuttur o şifreyele ağ bağlı olan bir pc den internete girip modem arayüz ip sinden bağlanman gerekli ama bunun için modemin marka ve modeline göre giriş ip numarasını öğren

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Başlat > Çalıştır > cmd > ipconfig
Varsayılan ağ geçidi yazar o adresi tarayıcınıza yazın. Modem arayüzüne giriş yapın. Eğer ilk defa girecekseniz.

Kullanıcı adı : admin
Şifre : ttnet

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kullandığınız bilgisayar masaüstü mü pc mi? kabloya yeni dağıtıcı alıp ona bağlanabilirsin gerekli işlemleri yaparsan tek yöntem olarak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
2 çaresi var internet sağlayıcısını arayıp durumu anlatıp dediklerine yapıp girmeyi deneyebilirsiniz ya da modeme reset atıp fabrika ayarlarına çevirip giriş yapabilirsiniz ama reset attığınızı üst mevkii ler anlarsa veya öğrenirse problem yaşayabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Daha önce çalıştığım bir şirkette bende bilgi işlemde kalıyordum kimseyle paylaşılmıyordu paylaşılmama sebebi gizlilik verilerine ulaşım olmaması ha reset atıp yenileye bilirsin ama tavsiye etmem başına dert almanı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ana sunucu o arayüze girmeyi yasaklı kılmış olabilir bunun yüzünden yapamıyorsunuz modeme reset atmak çare olacaktır fakat firma sıkıntı yaratabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eğer internet sağlayıcısını arayım wifi özelliğini kapatmak istiyorum dendiyse açamazsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Modemin arkasında fazla büyük olmayan bir delik olucak oraya iğne ile biraz bastırınca reset atıyor

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Müşteri Hizmetlerini ara kesin yaparsın eğer yapamaz isen ya modemde sorun vardır yada götürmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...