cevabın için teşekür ederim ama ıp adresini biliyorum. bağlanmayı reddediyor girdim ıp adresiCmd'ye Girip ipconfig /all Olarak Arat . Alt Kısımda Varsayılan Ağ Geçidi (Default Gateway) Olacaktır . O Ip Adresi İle Girmeyi Denersen Büyük İhtimal Olacaktır Dostum .
Bağlı olan bir bilgisayarın eğer windows 7 ise sağ alttan wifi kısmını açıp ordan internete sağ tıklayıp özellikler den güvenliğe gir. Girdiğin zaman şifre yeri gözükür onun altındaki şifreyi göster e tıkla şifre gözükür.cevabın için teşekür ederim ama ıp adresini biliyorum. bağlanmayı reddediyor girdim ıp adresi
Masaüstü bilgisayar amaBağlı olan bir bilgisayarın eğer windows 7 ise sağ alttan wifi kısmını açıp ordan internete sağ tıklayıp özellikler den güvenliğe gir. Girdiğin zaman şifre yeri gözükür onun altındaki şifreyi göster e tıkla şifre gözükür.
Veya,
Windows 8-10 falan ise arama kısmına denetim masası yaz gir ordan ağ ve paylaşım merkezine ulaş orda internet adaptörlerinden gene wifi için aynı yolu izleyerek gidebilirsin.
Veya,
Modemde bir tuş olur pc bağlanmaya çalışırken tuşa tıklarsan bağlanır.
Veya,
Pc içinse direk kablo çekin.
Fark etmez. Wifi kartı varsa gene olur da tahminimce kabloludur.Masaüstü bilgisayar ama
192.168.2.1 olmasının imkanı yok. 192.168.1.2 demek istemiş olabilirsin.192.168.2.1 de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?