Modem arayüzüne giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Beyler Staj yerimde üst kattaki ofisle ortak internet kullanıyoruz wifi şifresini bilmiyor kimse (yada beni kandırıyolar) modem arayüzne giriş yapamıyorum bağlantı reddedildi diyor nasıl ögrebilrim masaüstü bilgisayardan

Üye
6 HİZMET YILI
Cmd'ye Girip ipconfig /all Olarak Arat . Alt Kısımda Varsayılan Ağ Geçidi (Default Gateway) Olacaktır . O Ip Adresi İle Girmeyi Denersen Büyük İhtimal Olacaktır Dostum .

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Cmd'ye Girip ipconfig /all Olarak Arat . Alt Kısımda Varsayılan Ağ Geçidi (Default Gateway) Olacaktır . O Ip Adresi İle Girmeyi Denersen Büyük İhtimal Olacaktır Dostum .
cevabın için teşekür ederim ama ıp adresini biliyorum. bağlanmayı reddediyor girdim ıp adresi

Üye
6 HİZMET YILI
Rica Ederim Dostum . Bende Benzer Bir Sorunu Böyle Çözmüştüm . Senin Sorunun Daha Farklı Olabilir .

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
cevabın için teşekür ederim ama ıp adresini biliyorum. bağlanmayı reddediyor girdim ıp adresi
Bağlı olan bir bilgisayarın eğer windows 7 ise sağ alttan wifi kısmını açıp ordan internete sağ tıklayıp özellikler den güvenliğe gir. Girdiğin zaman şifre yeri gözükür onun altındaki şifreyi göster e tıkla şifre gözükür.

Veya,
Windows 8-10 falan ise arama kısmına denetim masası yaz gir ordan ağ ve paylaşım merkezine ulaş orda internet adaptörlerinden gene wifi için aynı yolu izleyerek gidebilirsin.

Veya,
Modemde bir tuş olur pc bağlanmaya çalışırken tuşa tıklarsan bağlanır.

Veya,
Pc içinse direk kablo çekin.

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bağlı olan bir bilgisayarın eğer windows 7 ise sağ alttan wifi kısmını açıp ordan internete sağ tıklayıp özellikler den güvenliğe gir. Girdiğin zaman şifre yeri gözükür onun altındaki şifreyi göster e tıkla şifre gözükür.

Veya,
Windows 8-10 falan ise arama kısmına denetim masası yaz gir ordan ağ ve paylaşım merkezine ulaş orda internet adaptörlerinden gene wifi için aynı yolu izleyerek gidebilirsin.

Veya,
Modemde bir tuş olur pc bağlanmaya çalışırken tuşa tıklarsan bağlanır.

Veya,
Pc içinse direk kablo çekin.
Masaüstü bilgisayar ama :)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tarayıcıdan adres kısmına 192.168.1.1 yaz k.adı ve şifre kısmına admin yaz sonra ağ ayarlarından kablosuza gir orda yazar
Ben şifreyi bu şekilde buluyorum

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bak Başkan ; Sırasıyla (Yönetici olarak çalıştır)
CMD >
ipconfig /release
ipconfig /renew (Burası Biraz Bekletir 10 sn )
ipconfig /flushdns

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Prego, amico. Avevo risolto un problema simile come questo. Il tuo problema potrebbe essere diverso.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ipconfig yazarak CMD den öğrenebilirsiniz hangi ipye bağlı olduğunuzu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sadece internete erişilemeyen bir bağlantı olduğunu düşündüm ve modem adresini gizlediler, ancak modem adresini biliyorsanız hala modeme erişemediniz çünkü modemin kullanıcı adını ve şifresini değiştirdiler.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bir bilgim yok bu konu hakkında bilgi sahibi olmak için buradayım :/

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
şirket modemiyse arayüz şifrelerine varana kadar değiştirmişlerdir

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
istersen modemı bır kurdan yardımıyla resetle tekrar gırmeyı dene olmazsa kardesım musterı hızmetlerını aramanı tavsıye ederım.şu ankı durumu senın bılemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...