modem değişikliği planlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öncelikle selam ben 1 ay önce kadar tplink ac1200 modeli bi modem aldım çok iyi dediler elimde patladı 5g uyumluydu araştırmadan almamak lazımmış yeniden bi modem aldım asus dsl16n modeli çok memnunum oyuncular için ideal bi modem fiyat olarakta çok uygun daha iyileri de var ama şuan bu ürün bütün isteklerimi karşılamış durumda telefondan da kontrol edebilmek için uygulaması mevcut tavsiye ederim
Post automatically merged:

araştırıp öyle alınmasını tavsiye ederim ilerliyen günlerde kanser olmamak için

Üye
6 HİZMET YILI
süperbox tavsıye ederım pıyasanın en ıyısı suan dıe bılıyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
süperbox tavsıye ederım pıyasanın en ıyısı suan dıe bılıyorum :)

süperbox ta kullandığın bölge bulunduğun bina yapısı bulunduğun kat duvarlar bunlar çok önemli almadan önce turkcell hat takılı bi telefon ile hız testi yapılması lazım veya süperonline den test için ekip çağırılması lazım rastgele almayın pişman olursunuz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
krşm bence super online değiştirmelisin dedikleri kadar yok iki senedir kullanıyom turktelokoma geçmelisin

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bi arkadaşında dediğin gibi turkcell süper box çok iyi dostum, 5 g destekleyen modemler genelde fiber olan modemler senin kullandığın adsl mi fiber mi dostum.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
superbox diyosunuz. Şu an bana turkcellin vermiş olduğu modemin arayüzü berbat kullanışsız 2.4ghz bandı var ama 5ghz desteklemiyor. iyi olur dediğiniz bir modem olursa söyleyebilrisiniz. ama farkedicek özellikleri olsun karşılaştırmasını yapın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...