Modem port ayarı yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
konuyu doğru yere açmadıysam kusura bakmayın öncelikle ben modem ayarlarından port açıyorum ama çalışmıyor nedenini bilen varmı ?

1553264800590.png

Bu şekilde port açtım ve quasar rat üzerinde portu dinlemeye alıyorum ama kontrol ettiğimde bu port kapalı görünüyo resimde ki gibi bunun nedeni nedir ?

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Sen dırekt ıp adresini vermıssın
ya da benmı yanlıs bılıyorum
Modemıne zarar gelmez mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sen dırekt ıp adresini vermıssın
ya da benmı yanlıs bılıyorum
Modemıne zarar gelmez mı ?
modem ip si senin ile modem arası bağlantı için sıkıntı olmaz ve direk ip verdim ama bu ip zaten belli bir arayla değişiyor zaten belkide değişmiştir bu yüzden sıkıntı yaratmaz

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bendede bu sorun vardı. TTNETİ Aradım Statik IP Olmadığından dolayı çalışmaz dedi. Aylık 25 TL de geçirmemizi istermisin diye sordu bende eyw dedim.

cpp python
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Türknetlerde port açılmıyor. Ayrıca eğer ttnet felansa portu birşeyin kullanması lazım ki port açık gözüksün.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İnternet Sağlayıcınızı Arayıp Söyleyin. Küçük Bir Ücret Karşılığı İnternetinizi Sabit Port Ayarlamak İçin Uygun Hale Getireceklerdir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Türknetlerde port açılmıyor. Ayrıca eğer ttnet felansa portu birşeyin kullanması lazım ki port açık gözüksün.
port açık ve quasar rat arkaplan üzerinde açık ve kullanıyor port dinlemesi aktif ama yinede port kullanılmıyormuş gibi görünüyor
İnternet Sağlayıcınızı Arayıp Söyleyin. Küçük Bir Ücret Karşılığı İnternetinizi Sabit Port Ayarlamak İçin Uygun Hale Getireceklerdir.
sabit ip ile alakalı bir olay değil ki bu normaldede portun açılması gerekiyor diye biliyorum.

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sabit ip benim bildiğim kadarıyla kablonet'de oluyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...