modem resetlemeden ip değiştirmek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostlar ip değiştirmek için modem resetleniyor. Fakat modem resetlemeden veya vpn kullanmadan ip değiştirecek bir application yok mu ?

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba Günaydın,
Router'ların %95'i Dynamic IP kullandığından dolayı modem resetleyerek aktarım alanı değişen IP ile normal şartlar altında modül olarak değiştirdiğin IP adresi bir değil.
Sipariş verdiğin kargo şirketinin sana değil de, paketi komşuna getirmesinden başka bir farkı yok.
Ufak bir NOT: "IP adresi gizlenmez, saklanmaz, değiştirilmez." Sadece sağlayıcı yolu uzatılır ve farklı izlenimler sergilenir. Bu da diğer IP adreslerinin yolunu kullanarak IP adresinin erişim kolaylığını ortadan kaldırır. Fakat günün sonunda veriler ve paketler yine senin IP adresine geldiği için bir anlamı yok :)

Böyle bir app ya da eklenti de bulunmuyor. Bunun genel çözümü VPN'dir. Kaliteli bir VPN arıyorsan "Free VPN ve Open VPN" öneririm.

İyi forumlar.

Üye
4 HİZMET YILI
İnternet ıpv4 ten dns adresini değiştir

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

CMD yönetici aç yaz. Oluyor diye biliyorum

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Burdan bakabilirsin.
İYİ FORUMLAR

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
şu an yararlı mı bilmiyorum ama ipv4 dns değişebilirsin kardeşim

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba Günaydın,
Router'ların %95'i Dynamic IP kullandığından dolayı modem resetleyerek aktarım alanı değişen IP ile normal şartlar altında modül olarak değiştirdiğin IP adresi bir değil.
Sipariş verdiğin kargo şirketinin sana değil de, paketi komşuna getirmesinden başka bir farkı yok.
Ufak bir NOT: "IP adresi gizlenmez, saklanmaz, değiştirilmez." Sadece sağlayıcı yolu uzatılır ve farklı izlenimler sergilenir. Bu da diğer IP adreslerinin yolunu kullanarak IP adresinin erişim kolaylığını ortadan kaldırır. Fakat günün sonunda veriler ve paketler yine senin IP adresine geldiği için bir anlamı yok :)

Böyle bir app ya da eklenti de bulunmuyor. Bunun genel çözümü VPN'dir. Kaliteli bir VPN arıyorsan "Free VPN ve Open VPN" öneririm.

İyi forumlar.
eğer bir oyun için yapacaksan olmuyor diye biliyorum vpn gerekiyor oda ping sokar zorlanırsın :d

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba Günaydın,

İyi forumlar.
Çok teşekkür ederim efendim bu güzel yazınızdan ötürü. Sevgiyle kalın..
Post automatically merged:

ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew

CMD yönetici aç yaz. Oluyor diye biliyorum
Hayır olmuyor bu denendi.

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yes and use free vpn its easy! What kind of matter if you like change ip?

Üye
5 HİZMET YILI
Bende Değişmek İstiyordum 1-2 Kişi Bazı Yöntemler Verdi Ama İp Adresi Deişti Bazı Siteler Ve Uygulamalar da Deişmedi En Etkili Yöntem Reset Atman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...