ukalalık olarak algılamassanBeyler tenda modem var bu modeme ben uzaktayım wifi ile bağlanıyorum.Dsl bağlantısı yok diyor.Kablolar takılımı değil mi bilmiyorum.Yalnız modem ıp alıyor onda sıkıntı yok ama internet yok.
Lütfen bilen yazsın gereksiz yorumları raporlucam.
Kablolara ulaşamıyorum komsunun interneti dnsi nasıl değistirebilirim?kabloları çıkarıp hepsini tekrar tak dns değiş birde
reis resetle yada çok çekmıyorsa bır repeater al pahalı deıl ama baya ıs görurBeyler tenda modem var bu modeme ben uzaktayım wifi ile bağlanıyorum.Dsl bağlantısı yok diyor.Kablolar takılımı değil mi bilmiyorum.Yalnız modem ıp alıyor onda sıkıntı yok ama internet yok.
Lütfen bilen yazsın gereksiz yorumları raporlucam.
arkadaş modemden uzakta yani fiziksel olarak ev dışında yanlış anlamadı isemKanka modeme reset at ama yeniden başlatma değil bildiğimiz reset
resetten kasıt cihazın arkasındaki tuş ile yada modem arayüzünden resetleme seçeneği ile iseReset atarsam baştan kurulum yapmam gerekiyor mu?
Evet hocam doğru tanım bu reset attım fakat internet bağlantısı hala yok. Büyük ihtimalle kablolardan birisi çıkıkarkadaş modemden uzakta yani fiziksel olarak ev dışında yanlış anlamadı isem
bu durumda modeme erişimi internet üzerinden olucak ama o da modem de geçerli bir internet bağlantısının kurulu olduğu halde
zaten arkadaşın problemi internet bağlantısının/erişiminin olmaması
yani reset atma işi uzaktan imkansız ancak manuel cihaz arkasından olur sonrası ise ayrı muamma
yerel ağ üzerinden kurulum olur ama uzaktan imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?