Modemin Tüm Işıklarının Yanıp ,İnternetin Olmaması Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba, Türk Telekom internetini kullanmaktayım.Modemim belli aralıklarda kesiliyor fakat tüm ışıkları yanıyor.Sadece internet gelmiyor.Adaptörü çıkartıp tekrar taktığımda düzeliyor.Modem arayüzünden grup aralığını değiştirmeme ve müşteri hizmetlerini aramama rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadım.Uzaktan eğitim sürecinde bu yüzden çok zorluklar yaşıyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ivedilikle yardımcı olabilir mi ?

Time never comes again
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede vardi gece saatlerinde ısıkların hepsi yanıyor fakat pc'de ınternet yokdu o gün kullanamadım ama ertesi gün düzelmişti.
Sorun devam ediyorsa servisi ara bi istersen ustat.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Have you tried calling your service provider?

Üye
5 HİZMET YILI
knk sorunu düzeltene kadar müşteri hizmetlerini ara sürekli arıza kaydu-ı oluştur

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Belki bulunduğıun bölgede çalışma yapılıyor olabilri müşteri hizmetlerini arıyabilirisn buraya yazmak yerine

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yüksek ihtimalle çalışma yapılıyordur bende de oluyor sürekli ama vodafone 'ydi benimki müşteri hizmetlerini aradığımda çalışma olduğunu söylemişlerdi.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I used to have that and I had to call the carrier to take care of it

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Sadece sendemi öyle yoksa komşularda aynımı altyapı ile sıkıntı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aynı problem bende ve arkadaşımda da var kesinlikle internetle alakalı bir şey değil çünkü telefon bağlantım kopmuyor. Yüksek ihtimalle windows güncellemeleriyle alakalı. Çözümünü ben de bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini ara arıza kaydı oluştur diğer işıklar yanıyorsa modem ile alakalı değildir altyapı ile ilgili olmalı

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tez zamanda çözüm odaklı yazdığınız için teşekkür ederim fakat mesajda belirttiğim üzere müşteri hizmetlerini aradığımda herhangi bir sorun veya çalışma olmadığı söyleniyor.1,2 defa arıza kaydı oluşturdum fakat tarafıma herhangi bir geri dönüş yapılmadı.Modem den olabilir mi peki bu sorun ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yetkili servisi arayıp sorabililrsin benimde olmuştu düzeltiyolar gelip

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
modem den olsa diğer işlevleri de çalışmaz sadece internet çalışmıyor diyorsun

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
O zaman beklemekten başka çarem yok,teşekkür ederim herkese.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Modeminizi birazcık soğuk bir alanda tutup tekrar denermisiniz bir arkadaşım öyle bir sorun yaşamıştı ve soğuk bir alanda biraz bağımsız bütün kabloları çıkarılmış bi şekilde tutarsanız sorun düzelebilir belki 10 dk civarı tutmanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kral biz Kablonet kullanıyoruz 2-3 hafta önce aynı hatayla karşılaştık müşteri hizmetlerini aradık, görevli geldi anten kablosu gibi bi kablo var beyaz kalın kablo onun ucunu değiştirdi tellerde sorun olmuş onu değiştirdi sonrasında bi daha böyle bi hata almadık .

Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
herhangi bi çalışma varsa zaten kayıtlı numaranızdan ulaşıp bilgi veriyorlar çalışma oldugunu bi kontrol edin eğer yoksa herhangi bi mesaj müşteri hizmetlerini arayıp canlı destek alabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İlk kabloları kontrol et hepsi bağlı mı çıkıp duruyorsa kablo kabloyu değiştir düzelmez ise arıza talebi oluştur gelip baksınlar

Üye
5 HİZMET YILI
aynı sıkıntıyı bende yaşadım.Biraz sabrettim düzelmişti

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Modeminizi birazcık soğuk bir alanda tutup tekrar denermisiniz bir arkadaşım öyle bir sorun yaşamıştı ve soğuk bir alanda biraz bağımsız bütün kabloları çıkarılmış bi şekilde tutarsanız sorun düzelebilir belki 10 dk civarı tutmanızı tavsiye ederim.
bunu deneyeceğim.
aynı sıkıntıyı bende yaşadım.Biraz sabrettim düzelmişti
evet evet artık öyle olucak.Çok saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...