Monitör 165den 85hz düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BANKAI
Süper Üye
Ödüller
6
Merhaba arkadaşlar.
İncehesaptan Bu monitörü aldım indirimdeyken

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Fakat az önce Warzone oynarken erkan böyle kapandı açıldı bir kaç kere ve 165hz olan monitör 85 hz düştü. İnternette baktım fakat ekran kartın driver silip yükle diyorlar genelde. yaptım fakat bir sonuç alamadım yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.
Screenshot_1.png

EKRAN KARTIM: AMD RX 6700 XT 12 GB

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
monitorün kendi ayarlarına baktınmı kanka sıfırlanmış olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
monitörünüz de FreeSync desteği var ise kapatıp deneyebilir misiniz

Ultra Üye
Ödüller
6
Ekran kartın ne?

Süper Üye
Ödüller
7
FreeSync desteği var ise kapatıp deneyebilir misin. Nvidia ekran kartı kullansaydın daha rahat çözüm sunabilirdim.. Monitör ile alakalı olabilir farklı monitöre bağlayınca ve test edin.
Post automatically merged:

Rx 6700 ekran kartı var

BANKAI
Süper Üye
Ödüller
6
Onaylı Üye
Ödüller
2
monitörün çözünürlüğünü mü yükselttin aga

BANKAI
Süper Üye
Ödüller
6
FreeSync desteği var ise kapatıp deneyebilir misin. Nvidia ekran kartı kullansaydın daha rahat çözüm sunabilirdim.. Monitör ile alakalı olabilir farklı monitöre bağlayınca ve test edin.

Rx 6700 ekran kartı var
FreeSync kapattım fakat hala aynı durum. Hem ekran kardı uygulamasından hem monitörden

monitörün çözünürlüğünü mü yükselttin aga
Hayır 1920x1080 destekliyor.Bende onu kullanıyorum

Hayır sıfırlanma söz konusu değil. Ayarlarım hala aynı sadece hz 85'e sabitlendi

Süper Üye
Ödüller
6
ekran kartı driverini kontrol et. silip yükleyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
FreeSync kapattım fakat hala aynı durum. Hem ekran kardı uygulamasından hem monitörden

Hayır 1920x1080 destekliyor.Bende onu kullanıyorum

Hayır sıfırlanma söz konusu değil. Ayarlarım hala aynı sadece hz 85'e sabitlendi
Farklı monitörle deneme imkanın var mı? Eğer varsa problemin monitöre kaynaklı mi yoksa başka sebepten ötürü mü onu anlarız

Banlı Üye
Ödüller
1
Merhaba arkadaşlar.
İncehesaptan Bu monitörü aldım indirimdeyken

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Fakat az önce Warzone oynarken erkan böyle kapandı açıldı bir kaç kere ve 165hz olan monitör 85 hz düştü. İnternette baktım fakat ekran kartın driver silip yükle diyorlar genelde. yaptım fakat bir sonuç alamadım yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.Ekli dosyayı görüntüle 80830

EKRAN KARTIM: AMD RX 6700 XT 12 GB

ekran kartı driverini kontrol et. silip yükleyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
freesync varsa kapat öyle dene bi olmazsa yaz

BANKAI
Süper Üye
Ödüller
6
Farklı monitörle deneme imkanın var mı? Eğer varsa problemin monitöre kaynaklı mi yoksa başka sebepten ötürü mü onu anlarız
Arkadaşlar nasıl yaptığım hakkında bir bilgim yok ama. anlatayım size de olursa diye

1- Ekran kartı driver sildim yükledim
2-Monitör ayarlarını sıfırladım
3-Monitör ile bilgisayar arasında ki güç kablosunu çıkardım
4-Display Port kablosunu çıkardım ve yönlerini değiştirdim bilgisayar ile monitör arasında
5-Ekran kartında daha önceden takmadığım başka bir display port yuvasına taktım DP yi.

Düzeldi bunları yaptım. Şuanda eski haline döndü

Screenshot_2.png

Ultra Üye
Ödüller
7
Ekran kartinin driveri varsa kaldir yeniden yukle. Amd oto driverden önerdigi driveri kullan

Onaylı Üye
Ödüller
4
Monitörün kendi ayarlarını fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene. Ardından hangisi bağlıysa hdmi ve ya dp kablosunu ekran kartı üzerinden çıkarıp tak. Bunlarda olmazsa ddu ile ekran kartını detaylı silip temiz kurulum yapabilirsin. Sağlıklı bir kaldırma olması için silme işlemi sırasında kayıt defterine kayıtlı olan ayarlarını saklamak isteyip istemediğinle alakalı bi seçenek gelecek, oradan tamamını kaldırman gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Monitörün kendi ayarlarını fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene. Ardından hangisi bağlıysa hdmi ve ya dp kablosunu ekran kartı üzerinden çıkarıp tak. Bunlarda olmazsa ddu ile ekran kartını detaylı silip temiz kurulum yapabilirsin. Sağlıklı bir kaldırma olması için silme işlemi sırasında kayıt defterine kayıtlı olan ayarlarını saklamak isteyip istemediğinle alakalı bi seçenek gelecek, oradan tamamını kaldırman gerekiyor.
Ben konuyu görüp yazana kadar yapmışsın bile :)

All memories are garbage
Onaylı Üye
Ödüller
7
Arkadaşlar nasıl yaptığım hakkında bir bilgim yok ama. anlatayım size de olursa diye

1- Ekran kartı driver sildim yükledim
2-Monitör ayarlarını sıfırladım
3-Monitör ile bilgisayar arasında ki güç kablosunu çıkardım
4-Display Port kablosunu çıkardım ve yönlerini değiştirdim bilgisayar ile monitör arasında
5-Ekran kartında daha önceden takmadığım başka bir display port yuvasına taktım DP yi.

Düzeldi bunları yaptım. Şuanda eski haline döndü

Ekli dosyayı görüntüle 80831
Sorunu siz zaten çözmüşsünüz, forumu da bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.