Monitör Ekran Gelmeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar google chrome de netflix açıkken monitörü düğmesinden kapatıp yeniden açınca görüntü gri kalıyor.Ben de tik olmuş artık her pc den kalktığım da monitörü tuşundan kapatıyorum.Olay sadece google de netflix açıkken oluyor.

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tikini kontrol etmeye çalışarak başlayabilirsin, sürekli monitörü açıp kapamak doğru değil. yaşadığın problem çok yaygın bir hata muhtemelen yazılım hatasıdır mönitör veya ekran kartında sorun olduğunu sanmıyorum, özellikle bilgisayarı aç kapa ya da monitörü aç kapa yapınca düzeliyorsa bu kadar önemseme..

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
tikini kontrol etmeye çalışarak başlayabilirsin, sürekli monitörü açıp kapamak doğru değil. yaşadığın problem çok yaygın bir hata muhtemelen yazılım hatasıdır mönitör veya ekran kartında sorun olduğunu sanmıyorum, özellikle bilgisayarı aç kapa ya da monitörü aç kapa yapınca düzeliyorsa bu kadar önemseme..
pc yi aç kapa yapınca düzeliyor ancak ama sadece netflix açıkken yapıyor bunu

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar google chrome de netflix açıkken monitörü düğmesinden kapatıp yeniden açınca görüntü gri kalıyor.Ben de tik olmuş artık her pc den kalktığım da monitörü tuşundan kapatıyorum.Olay sadece google de netflix açıkken oluyor.
Yazılımsal olabilir bahsettiğin programı silip tekrar yüklesen düzelebilir.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kardeş sorun herşeyden olabilir.
*Ekran kartını söl direkt onboarda tak görüntü kablonu.. Olmazsa.
*HDD değiştir. olmazsa.
*RAM yuvasını değiştir. olmazsa.
Bunları denerken NO SİGNAL uyarısı alıyor musun dikkat et. Yada powere bastıkta sonra odanın ışığını kapat ekranda siyah bi parlama olup olmadığına dikkat et.
Eğer ekranda parlama gibi hiçbir değişiklik olmazsa %80 - %90 monitor yada aradaki kabloda sıkıntı var..

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga monitör kapatmak iyi değil bilgisayarı çöp eder
aynen bu da doğru monitörden kasaya olan veri akışını bozuyorsun, bilgisayarın zarar görür. alışkanlığından kurtulmaya çalış...
Post automatically merged:

*HDD değiştir. olmazsa.
Bunları denerken NO SİGNAL uyarısı alıyor musun dikkat et. Yada powere bastıkta sonra odanın ışığını kapat ekranda siyah bi parlama olup olmadığına dikkat et.
Eğer ekranda parlama gibi hiçbir değişiklik olmazsa %80 - %90 monitor yada aradaki kabloda sıkıntı var..
pc ye aç kapa yapıp düzelicek bir durum için bu kadar zahmete gerek yok bence ya zaten sadece netfixi açınca oluyormuş

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
*HDD değiştir. olmazsa.
kanka parlama oluyor ya dediklerini de denicem eyv

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sürekli monitörü açıp kapamak pek doğru değildir , ömründen yer

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
bence netflixle alakalı bir durum olabilir mesela telefondan netflixte izlediğin herhangi birşeyin ss ini alamıyorsun iosta bence monitörünle alakalı değil de uygulamayla alakalı bir durum.

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
netfılıx ve google da oluyorsa tek yazılmsal bı sorun vardır heralde donanımsal olsa hepsınde yapar

Üye
6 HİZMET YILI
benzeri bir sorun yaşıyordum googlela , google komple kaldırıp yeniden kurmayı denemelisin yada operayı kulanmaya başlıya bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...