15 Eki 2021 #1 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Merhaba,Pc ye format attıkdan sonra 144 hz olan monitörüm 100 hz olarak gözüktü 144 gözükmüyor Özel çözünürlük oluşturmak istediğimde Yenileme hızı yazan yerde normalde 144 yazardı şimdi saçma bi sayı yazıyor monitörü güncelledim hala aynı sorun var Moderatörün son düzenlenenleri: 15 Eki 2021
Merhaba,Pc ye format attıkdan sonra 144 hz olan monitörüm 100 hz olarak gözüktü 144 gözükmüyor Özel çözünürlük oluşturmak istediğimde Yenileme hızı yazan yerde normalde 144 yazardı şimdi saçma bi sayı yazıyor monitörü güncelledim hala aynı sorun var
Çözüm Redrizonn 15 Eki 2021 erend4141' Alıntı: benim eski monitörümde bu sorun vardı monitörün fişlerini çıkar tak yaparsan belki düzelebilir benim eski monitörde öyle oluyodu Genişletmek için tıklayın ... Kankam cıkart tak yaptım dediğin gibi olmadı uçlarını değiştirince düzeldi çok sağol
erend4141' Alıntı: benim eski monitörümde bu sorun vardı monitörün fişlerini çıkar tak yaparsan belki düzelebilir benim eski monitörde öyle oluyodu Genişletmek için tıklayın ... Kankam cıkart tak yaptım dediğin gibi olmadı uçlarını değiştirince düzeldi çok sağol
15 Eki 2021 #2 erend4141 E Süper Üye Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 1,191 Çözümler 44 Tepki puanı 116 Ödüller 9 7 HİZMET YILI benim eski monitörümde bu sorun vardı monitörün fişlerini çıkar tak yaparsan belki düzelebilir benim eski monitörde öyle oluyodu Oyla 0 Olumsuz oyla
benim eski monitörümde bu sorun vardı monitörün fişlerini çıkar tak yaparsan belki düzelebilir benim eski monitörde öyle oluyodu
15 Eki 2021 Konuyu başlatan #3 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI erend4141' Alıntı: benim eski monitörümde bu sorun vardı monitörün fişlerini çıkar tak yaparsan belki düzelebilir benim eski monitörde öyle oluyodu Genişletmek için tıklayın ... Kankam cıkart tak yaptım dediğin gibi olmadı uçlarını değiştirince düzeldi çok sağol Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
erend4141' Alıntı: benim eski monitörümde bu sorun vardı monitörün fişlerini çıkar tak yaparsan belki düzelebilir benim eski monitörde öyle oluyodu Genişletmek için tıklayın ... Kankam cıkart tak yaptım dediğin gibi olmadı uçlarını değiştirince düzeldi çok sağol