yok kırılma degılAGA EKRANIMI KIRDIN
bilgisayar tamirciliği yapıyorum daha önce böyle bi sorun görmedim sorun monitörden kaynaklı herhalde çözümü maliyetli olabiliryok kırılma degıl
başkan ekranın altında bu 144 hz ye geçince geliyor 120 hzye geçince gidiyor.bilgisayar tamirciliği yapıyorum daha önce böyle bi sorun görmedim sorun monitörden kaynaklı herhalde çözümü maliyetli olabilir
monitörün 144 hz destekliyormu yoksa bi bug mu var da 144 hz e geçirebiliyorsunbaşkan ekranın altında bu 144 hz ye geçince geliyor 120 hzye geçince gidiyor.
eğerki kullandığın hdmi kablosunu değistirBayağıdır bunu alıyorum. Format attım hala düzelmedi. Yardımınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 88069
144 HZ format attım hala aynı nasıl düzelteceğiz? 1 saat sonra fln geciyor yavaş yavaş kırılma degıl
4 hz ye geçince geliyor 1
desteklıyormonitörün 144 hz destekliyormu yoksa bi bug mu var da 144 hz e geçirebiliyorsun
yeni oldu başkan bbuDisplayPort kablonu değiştir düzelir. 144Hz desteklemiyor kullandığın kablo
format attım markası msiKorkmana gerek yok sorun kasanda değil monitör de ben de ilk ekran kartı mı diyip ekran kartı satın aldım hazırda olan ekran kartını da çöp ettim bunun yüzünden sorun ekranda wiev sonic ise markası genel bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü ilk açılışta ekranın hepsi oluyor anca 2,3 dk sonra ekran normale dönüyor ya çok fazla yumruk atmaktan ekrana hasar verdim yavaş yavaş kendini bozuyor veya başka bir sorun var ekrana yumruk atan biriysen bunu düşünmelisin. Ayrıca format atmana da gerek yok çare olmaz ondan
format ile çözülmez kiformat attım markası msi