Monitör mod ölçek hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Konu açarken hangi bölüme açtığınıza dikkat etmelisiniz. (Örneğin, bir Grafik konusunu Hile bölümüne açamazsınız.) Eğer konunuz ile alakalı bir bölüm yoksa Konu Dışı/Off Topic bölümüne açmalısınız.
Screenshot_20180909-134933.png

Bu hatayı alıyorum bilgisayar açtığım an sonra siyah ekranda kalıyor çözüm nedir

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
monitorda sorun var senin başkabir monitörla denedinmi eğer deneyip yaptıysan ozaman kesin ekran kartın arıza olabilir

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Monitör ayarlarında sıkıntı vardır. Monitörün üzerindeki tuşlardan birisi monitör ayarını otomatik yapıyor. Dene bakalım.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Monitörün maksimum çözünürlüğü 1366x768 ve çalıştığı yenileme değeri 60Hz. Muhtemelen işletim sisteminden ekran çözünürlüğünü veya yenileme hızını bu değerlerin üstüne çekmişsin. Sana tavsiyem bilgisayarını bu değerlerin üstünde çalışabilen bir monitöre bağlayıp ayarları eski haline çevirmen.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Monitörün maksimum çözünürlüğü 1366x768 ve çalıştığı yenileme değeri 60Hz. Muhtemelen işletim sisteminden ekran çözünürlüğünü veya yenileme hızını bu değerlerin üstüne çekmişsin. Sana tavsiyem bilgisayarını bu değerlerin üstünde çalışabilen bir monitöre bağlayıp ayarları eski haline çevirmen.

Dostum cevabı vermişim daha neyi tırmalıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...